Kvízová soutěž

ShowTime společně s Autodromem Most si připravili lákavou soutěž

Největší motocyklová událost v Čechách se blíží. Mistrovství světa superbiků 19. až 21. července na okruhu Autodrom Most. A Showtime společně s Autodromem Most si pro vás připravili soutěž o 4 celodenní vstupenky včetně vstupu do paddocku i boxové uličky, kde se potkáte s jezdci a nahlédnete do týmových boxů. Součástí vstupenky na závody nejrychlejších sériových motorek světa je i doprovodný program jako například autogramiády, setkání s jezdci nebo pódiové show. Stačí odpovědět na soutěžní otázku. Co na to říkáte? Neváhejte a soutěžte!

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

O co hrajeme?

  1. Celodenní vstupenka pro 2 včetně vstupu do paddocku i boxové uličky, kde se potkáte s jezdci a nahlédnete do týmových boxů
  2. Celodenní vstupenka pro 2 včetně vstupu do paddocku i boxové uličky, kde se potkáte s jezdci a nahlédnete do týmových boxů

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."

Gratulujeme, vaše odpovědi byly zařazeny do soutěže.

Úspěšnost v soutěži   %  
Správně       odpovědí

Děkujeme za vaši účast. Vyhlášení soutěže proběhne za pomoci generátoru náhodných čísel. Zde na stránkách najdete výherní listinu s výherci. Děkujeme a držíme vám palce! Hodně štěstí!

Soutěžní otázky

1 Od jakého roku se jezdí mistrovství světa superbiků?

Účast v soutěži vyžaduje registraci

Zadejte, prosím, vaše jméno a email.