„Psychopat“ Bejr se vrhl na Soukupa nečistě. Šéf Barrandova slaví výhru v Clash of the Stars

Šéf televize Barrandov Jaromír Soukup může slavit výhru v dlouho očekávaném zápase s Alešem „Psychopatem“ Bejrem. Zápas však rozhodně neproběhl standardně. Bejr byl hned v prvním kole diskvalifikován za neférovost. Souboj vzbudil veliký zájem veřejnosti nejen díky tomu, že do klece nastupoval známý mediální podnikatel, ale také proto, jak se do něj slovně strefoval proslulý provokatér. „Neuneseš kritiku, ty... Co si o sobě myslíš, ty magnáte za***nej? Tady máš kasičku. Lidi, můžete přispět panu Jaromírovi na elektriku,“ hřímal například Bejr na jedné z předturnajových konferencí.

Turnaj Clash of the Stars Sins VII dal fanouškům, co očekávali. Pořádnou porci bizarností spjatou se zápasy v kleci. Největší pozornosti se přitom dostalo hlavnímu souboji, do něhož nastupoval známý podnikatel potýkající se s finančními problémy Jaromír Soukup a proslulý kontroverzní provokatér Aleš „Psychopat“ Bejr.

ČTĚTE TAKÉ: Tady máš na alimenty, ty magnáte. Zadlužený Soukup neunesl urážky soka, co na to promotér?

Několik hodin předem byl favoritem tohoto duelu právě Bejr. A nakonec to dopadlo úplně jinak. „Bylo to špatný, nečistý. Chytil každou přední ruku. Když byl trochu otřesený, začal se rvát,“ řekl Soukup. Bejr byl diskvalifikován.

Večer zkomplikoval divák, který napadl zápasníka Tadeáše Veselého při příchodu do klece. Bojovník skončil v péči zdravotníků. Miroslav Fayne Loner oznámil, že Veselý měl po napadení údajně i zástavu srdce, alespoň to podle Miroslava sdělili trenéři. Tomáš Linh Le Sy oznámil, že útočník skončil v rukou policie. „Nemám slov. Jsem na**anej. Nevím, co to bylo za idiota. Trenér mi říkal, že měl snad i zástavu srdce. Nevím, co je na tom pravdy. Na nosítkách ho měli odnést až po fightu se mnou... Mrzí mě to. Nevím, co to bylo za člověk, nějakej k**ot. Je to škoda,“ nechal se slyšet Miroslav Fayne Loner.

Organizaci Clash of the Stars se podařilo sedmým galavečerem zaplnit sportovní halu Fortuna v Holešovicích, takže bitky influencerů v kleci sledovalo na místě deset tisíc diváků. „Je to sedmý galavečer, pojmenovali jsme ho Sedm hříchů. A sedmička nás provází, protože jsme to vyprodali během sedmi dnů. Rychleji, než jsem čekal,“ uvedl na začátku týdne promotér Tomáš Linh Le Sy v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Aktéři hlavního souboje, který zajímal diváky asi ze všech nejvíc, se postarali o pořádný rozruch. Zejména tedy Bejr, který se do Soukupa rád ostře trefoval, kdykoliv měl příležitost. „Jaromíre, vole, viděl jsem, že tam máš nějaký dluhy. A dokonce jsem i zahlédl nějaký rozhovor...“ vtipkoval například „Psychopat“ na tiskové konferenci. „Nes*r se do věcí, kterým nerozumíš. Dej pokoj,“ reagoval podrážděně podnikatel.

Podívejte se na zápas Soukup vs. Bejr:

„Agátka říkala, že tvůj nejvysílanější pořad jsou teď pruhy. Pruhy Jaromíra Soukupa, vole,“ připomínal Bejr situaci, kdy TV Barrandov kvůli dluhům za elektřinu vysílala osm hodin jen takzvaný monoskop, tedy televizní zkušební obrazec. Zadlužený podnikatel pak začal odcházet z pódia. „Kam jdeš?! Ty neuneseš kritiku, ty p**o? Kam jdeš, ty p**o za***á? Máš tady příspěvek. A na alimenty, ty p**o vole. Pocem. Neuneseš kritiku, ty... Co si o sobě myslíš, ty magnáte za***nej? Tady máš kasičku. Lidi, můžete přispět panu Jaromírovi na elektriku. Klidně mu tam něco hoďte. Jaromíre, vem si kasičku. Odchází Jaromír. Perfektní!“

Kromě hlavního souboje se o zábavu publika postaralo 13 dalších zápasů. Jeden se dokonce uskutečnil podle pravidel sumo.

Tagy: