Vémola o zrušené trilogii s Kinclem: Je to škoda pro sport. Attilo, pojď do O2 areny

Karlos Vémola okomentoval zrušenou trilogii s Kinclem.

Karlos Vémola reaguje na zrušenou trilogii s Patrikem Kinclem

A je rozhodnuto. Trilogie Patrik Kincl vs. Karlos Vémola se nekoná. Šampion střední divize bude 29. prosince čelit slovenskému vyzyvateli Vlastislavu Čepovi. Organizace Oktagon zatím neoznámila důvody, proč nakonec nedojde na třetí bitvu dvou velkých rivalů. Pro CNN Prima NEWS však situaci okomentoval sám Terminátor. „Chtěl jsem udělat na konci roku něco velkého a nic většího než Kincl vs. Vémola tam prostě nebylo,“ říká osmatřicetiletý bojovník.

Třetí bitva s Patrikem Kinclem nebude a Karlos Vémola neskrývá zklamání. „Dopadlo to blbě pro ten sport a pro jeho fanoušky. Patrik Kincl si zvolil tu jednodušší cestu, což je Vlasto Čepo. Asi všichni vědí, že jsem rozhodně nechtěl shazovat do osmdesát čtyřky, ale chtěl jsem udělat na konci roku něco velkého a nic většího než Kincl vs. Vémola tam prostě nebylo. I lidi, kteří tvrděj, že by je tento zápas nezajímal, by se na něj stejně dívali,“ říká český Terminátor.

ČTĚTE TAKÉ: Šampion Kincl prozradil, kdy se rozhodne o soupeři. Na mě se stojí fronta, říká Vémola

„Jsem akorát zvědavý, co mu na to řeknou fanoušci. Protože mně by tohle nikdy neodpustili. Řekli by, že se Vémola pos*al, vzal si lehčího soupeře a tak dále. Já jsem si na konci kariéry vybral to nejtěžší, co jsem mohl.“

A co bude tedy s Vémolou dál? „Nemyslím si, že nastoupím na konci roku, protože pro mě nemají soupeře.“

Osmatřicetiletý bijec, který si řekl o třetí duel s Kinclem po bleskovém vítězství nad Pavolem Langerem, jen odhaduje, proč se nakonec velký střet neuskuteční. „Asi si řekl o nesmyslný peníze, který mu Oktagon nedal. Na druhou stranu, všichni máme nějakou smlouvu.“

Vémola ale rozhodně neztrácí dobrou náladu a vyzývá dalšího velkého rivala, Attilu Végha. „Jestli Attila říká, že chtěl dodržet prosinec se mnou, tak pojďme do toho. Do prosince jsou dva měsíce. Mně odpadnul soupeř, Attilko, sháním soupeře. Jestli jsi ready, tak já taky. A jak by to bylo krásný, kdyby Kincla vystřídal Attila Végh…“ vtipkuje bojovník. „Já ho teď v prosinci porazím, budeme to mít 1:1, a pak by byla trilogie, akorát s Attilou v létě na stadionu. Attilko, pojďme v prosinci do O2 areny,“ navrhl Terminátor.

Tagy:
Karlos Vémola Ondřej Novotný Attila Végh Patrik Kincl O₂ arena OKTAGON MMA