Šampion Kincl prozradil, kdy se rozhodne o soupeři. Na mě se stojí fronta, říká Vémola

Patrik Kincl vs. Karlos Vémola, Oktagon 21. května 2023

Karlos Vémola promluvil o prohře Michala Martínka na KSW 87

Oba byli na turnaji KSW 87 v třinecké Werk areně a oba odpovídali na dotazy, jak to bude s jejich třetím společným zápasem. Šampion střední divize Patrik Kincl tvrdí, že se ještě nerozhodl. Do pátku chce mít ale jasno. To Karlos Vémola o trilogii nepochybuje. „Vždycky to bude tak, jak řeknu, ne jak chce někdo jiný. Na mě se stojí fronta a já si vybírám,“ říká rázně Terminátor v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Ač Michal Martínek zažil v hlavním zápase KSW 87 tvrdý knockout, ještě v kleci se postavil znovu na nohy. V šatně pak litoval, že nedokázal v souboji uplatnit vše z přípravy, která se prý mimořádně povedla. Tentokrát ale stála štěstěna na straně Srba jménem Darko Stošič.

ČTĚTE TAKÉ: Česko teď hraje v rámci MMA světa velkou roli, říká Murphy, důležitý muž v organizaci KSW

Pokud by český těžkotonážník vyhrál, dostal by se k titulové bitvě KSW. Teď se ale na pomyslné šachovnici stáhne zpět.

Martínkův pád viděl zblízka i jeho kamarád Karlos Vémola, v jehož tváři byla po zápase znát lítost.

„Sleduje se mi to těžko, mrzí mě to za něj. Úplně se do něj dokážu vcítit. Vždycky, když jste krůček od snu, tak se to zbortí. A to se prostě v tomhle sportu stává. Vím, jaký to byl pro Michala sen. V minulosti už byl krůček od kontraktu v UFC, a ten se rozplynul. Teď byl krůček od titulového zápasu, a je to pryč. S tím se každý zápasník těžko vypořádává. Najít v sobě teď motivaci, jít dál a zkoušet to znovu a znovu, bude strašně těžký,“ řekl Vémola.

Český Terminátor si ale v současnosti užívá šťastné období. Jeho bleskové K. O., které „doručil“ za sedm sekund v souboji s Pavolem Langerem, nadchlo mnoho fanoušků. A ještě více emocí možná vzbudila jeho výzva směrem k Patriku Kinclovi, jemuž nabídl třetí souboj.

Šampion střední váhy se ale musí rozhodnout mezi Vémolou a slovenským rivalem Vlastislavem Čepem. Ten jej vyzval o několik hodin dříve.

„Zatím ještě nevím. Ale rozhodně to chci mít do pátku rozseknuté, abych si naplánoval přípravu. Jsem v pohodě s oběma možnostmi, ale teď už to bude na Oktagonu,“ uvedl pro CNN Prima NEWS Kincl.

To Vémola už s trilogií počítá. „Ještě devatenáct kileček, a jsem ready na zápas,“ zavtipkoval s ohledem na to, že se má jednat o titulový duel střední divize, tedy do 84 kilogramů. „Vždycky to bude tak, jak řeknu, ne jak chce někdo jiný. Na mě se stojí fronta a já si vybírám. Vybral jsem si Kincla a je jen otázka času, kdy to odsouhlasí,“ dodal rázně Terminátor.

Tagy: