Vyzrajte na chloupky i vousy s multifunkčním holícím strojkem a zastřihovačem v jednom

Toužíte po dokonalém oholení a zastřižení vousů a chloupků na těle, ale nebaví vás používat na každou oblast jiný nástroj? Dejte sbohem žiletkám, pinzetám, nůžkám a klasickým strojkům a rozmazlete se s multifunkčním zastřihovačem a holicím strojkem v jednom.

Tohoto skvělého pomocníka ocení každý moderní muž, který touží po dokonalém stylingu chloupků a vousů přesně podle svých představ. Snadno a rychle s ním vykouzlíte bezchybné strniště, dokonalé kontury a každý chloupek i vous zastřihnete přesně tak, jak potřebujete. Multifunkční přístroj ocení nejen ti, kteří preferují konzervativní styl úpravy vousů a chloupků, ale i odvážní experimentátoři, kteří svůj styl často proměňují podle nálady nebo příležitosti, na kterou se chystají. Díky své kompaktnosti a praktičnosti je navíc skvělým parťákem i na cesty a dobrodružné výpravy – jednoduše ho sbalíte do cestovního pouzdra, a můžete vyrazit.

Braun Series X Styling – pro dokonalý styling pánských chloupků a vousů

Nový zastřihovač na tvář a tělo Braun Series X „vše v jednom“ byl navržen tak, aby dokázal zkrotit vousy a chloupky snadno, rychle a pomocí jediného přístroje. Jeden přístroj tak zvládne nejen holení, ale i zastřihování a styling přesně podle vašeho gusta, jedinečnosti a stylu.

Ať už jste konzervativní zastánci jednoho způsobu úpravy chloupků a vousů, nebo naopak rádi experimentujete a měníte svůj styl, zastřihovač Braun Series X vám zajistí prvotřídní péči, rychlý výkon a bezchybný výsledek. S Braun Series X vykouzlíte perfektní strniště, přesné zastřižení i dokonalé tvarování kontur, a to pohodlně, rychle a jednoduše.

Holicí strojek disponuje technologií 4-D Blade – čtyři aktivní zastřihovací prvky se dvěma středovými holicími zónami a dvěma bočními zastřihovači zajistí pohodlné a rychlé oholení.

Efektivní a rychlé zastřižení zajištuje oboustranný hřeben, který chloupky a vousy zastřihuje v obou směrech. Výkyvná hlavice se skvěle přizpůsobí všem konturám a zajistí také snadné klouzání po krku a tváři.

Series X se navíc snadno používá díky pogumované protiskluzové rukojeti a ergonomickému úchopu, který zajišťuje maximální přesnost a kontrolu i v obtížných oblastech nebo při použití za mokra. Hřebenové nástavce SkinGuard vám zajistí bezpečné oholení choulostivých míst, jako jsou například intimní partie, hrudník či podpaží. Kromě skvělého výkonu a praktičnosti vyniká Braun Series X také dlouhou životností, funkčním designem a odolnou čepelí, která vydrží ostrá až 6 měsíců. Samozřejmostí je i 100% vodotěsnost, takže svůj oblíbený zastřihovač můžete používat v umyvadle, sprše, vaně, a také s holicím gelem či pěnou, zkrátka tak, jak vám vyhovuje.

Tagy: