Krádež šperků za miliony v Táboře. Policie hledá tmavé auto, ve kterém měli zloději ujet

Policie ČR (Ilustrační foto)

Krádež šperků za miliony

Policie vyšetřuje středeční krádež šperků v domě v Táboře. Odcizené zboží mělo hodnotu milionů korun. Policie shání svědky, kteří zahlédli černý vůz, jenž se v místech pohyboval. V autě cestovali tři lidé a podle policie mělo vozidlo nápadně zatíženou zadní část. Policisté o tom informovali ve čtvrtek na svém webu.

Při krádeži nebyl nikdo zraněn. Zloději šperky odcizili v dopoledních hodinách. Bližší podrobnosti k události policisté nechtějí zatím zveřejňovat, řekla jejich mluvčí Lenka Pokorná.

ČTĚTE TAKÉ: Při konfliktu u muzea policisté zákon neporušili, vyhodnotila GIBS zásah na demonstraci

„Táborští kriminalisté žádají o informace řidiče, kteří mají ve vozidle záznamově zařízení, ale i chodce, kteří si všimli ve středu od 9:45 do 12:00 pohybu nebo výskytu osobního vozidla tmavé barvy,“ uvedla.

Lidé mohli auto zaregistrovat v táborské části Náchod, na lanovém mostě přes vodní nádrž Jordán, na dálnici D3 ve směru na České Budějovice, na sjezdu z dálnice na silnici číslo 409 do Plané nad Lužnicí, v ulici Chýnovská v Plané nad Lužnicí, případně v lesním porostu zvaném U Lísku v katastru obce Planá nad Lužnicí. Dále jej svědci mohli zahlédnout při jízdě na obec Turovec a dále na Chýnov. Lidé mohou jakékoliv informace o vozidle volat na linku 158.

Tagy: