Leona Machálková si byla zalyžovat s Felixem Slováčkem. Doufám v optimistický rok, řekla

zpěvačka Leona Machálková

Leona Machálková a lyžování

Ačkoliv manželé Dáda Patrasová a Felix Slováček sdílí domácnost, pár už netvoří. Nejezdí tak spolu ani na dovolenou. Kdyby náhodou herečku zajímalo, s kým byl její bývalý partner před pár dny na horách v Rakousku, může se zeptat třeba Leony Machálkové...

Zpěvačka Machálková odstartovala nový rok sportovně a vyjela si zalyžovat. S kým? „Vzala jsem s sebou samozřejmě snowboarďáka syna Artura a byli jsme s partou z tenisové akademie, kde se učíme hrát, třeba Vašo Patejdl, a lyžoval s námi i Felix Slováček. Celkem nás i s dětmi bylo asi 20. Večer jsme pochopitelně hráli stolní hry,“ líčila Leona Machálková.

Přibrala tři kila

Zpěvačka se už po Vánocích odvážila stoupnout na váhu. A výsledek? „U mě je to plus tři kila a samozřejmě vím, kam se přesunou,“ řekla Machálková bez dalšího upřesnění. „To nemůžu říkat, na to byste se zaměřili! Ale to nehraje takovou roli,“ dodala Machálková s tím, že o Vánocích si užívala jídlo a spousty cukroví. „Snad to zdolám, mám předsevzetí sportovat, blíží se suchý únor, myslím si, že to zvládnu,“ popsala.

Rok 2022 končí párovým číslem, a tak i Machálková přiznává, že by třeba mohla někoho potkat. „Tisíce lidí určitě, aspoň teda doufám, a nejlépe na koncertech. Doufám, že je před námi nějaká optimistická sezóna,“ uvedla zpěvačka a dodala, že věří, že se seznámí se spoustou milých, optimisticky naladěných srdečných lidí. Všem pak popřála vše nejlepší do nového roku.

Tagy: