Alfons Mucha, jak ho neznáte: On-line výstava iMUCHA a Slovanská epopej

Podívejte se na dva unikátní snímky přibližující tvorbu velikána českého umění, malíře, grafika a designéra z období secese Alfonse Muchy. Komentovanou prohlídku výstavy iMUCHA a dílo Slovanská epopej sledujte exkluzivně v iPrima Videopůjčovně od 1. února.

iPrima Videopůčovna přináší oba snímky v rámci spolupráce Prima ZOOM se společností BigMedia. „Prima ZOOM již osm let zprostředkovává divákům ty nejlepší dokumenty z domova i ze světa. Vzhledem k současným omezením, kdy není možné navštěvovat výstavy, jsme se rozhodli, že divákům nabídneme virtuální komentovanou prohlídku výstavy jednoho z největších českých velikánů a umožníme jim proniknout do tajů monumentálního dvacetidílného cyklu Slovanská epopej,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima.

Komentovaná prohlídka unikátní výstavy iMUCHA

V bezmála čtyřicetiminutové verzi virtuální komentované prohlídky unikátní výstavy iMUCHA najdete výběr toho nejlepšího, co Alfons Mucha vytvořil. Zároveň okusíte výsledky špičkové digitalizace některých jeho děl. Ale především získáte exkluzivní informace o díle a životě mistra české secese, včetně souvislostí, které celou jeho tvorbu ovlivnily. A to díky komentáři světově uznávaného odborníka na Alfonse Muchu, PhDr. Karla Srpa.

Komentovanou prohlídku výstavy iMUCHA sledujte za 69 Kč v iPrima Videopůjčovně.

Nechte se pozvat na výstavu iMUCHA:

Monumentální Slovanská epopej ve světové premiéře v nové dimenzi

Originální zpracování výjevů z fenomenálních pláten Slovanské epopeje nabízí unikátní pohled na rozpohybovaný a ohromujícím způsobem scénickou hudbou podkreslený děj, který je doprovázen možností spuštění titulků s výstižným popisem významných historických milníků. Navíc jako bonus pořad obsahuje ochutnávku Muchových plakátů převedených špičkovými technologiemi do 3D formy. Přesvědčí vás, jak nadčasové dílo mistr české secese stvořil.

Muchovo vrcholné dílo Slovanská epopej sledujte za 59 Kč v iPrima Videopůčovně.

Podívejte se na ukázku ze snímku Slovanská epopej:

Oba snímky vznikly v souvislosti s unikátní výstavou iMUCHA, která je k vidění (v době uvolněnějších pandemických opatření) v pražském Obecním domě. Producentem je společnost BigMedia, která stála i za nejúspěšnější výstavou výtvarného umění v historii ČR (výstava Lendl: Mucha v roce 2013) a dalšími úspěšnými projekty. Provozuje také e-shop s originálním a nevšedním zbožím s tematikou díla Alfonse Muchy.

Zástupce organizátorů výstavy a předseda představenstva BigBoard Richard Fuxa k tomuto unikátnímu projektu dodává: „Inspirovali jsme se světovými trendy a v souladu s nimi jsme se rozhodli zprostředkovat milovníkům umění světovou premiéru digitalizovaného projektu iMUCHA také on-line formou. Věříme, že to pro příznivce Alfonse Muchy bude opět jedinečný zážitek.“

Tagy: