Okradená žena skočila na auto zlodějů. Na kapotě s ní projížděli ulicemi Los Angeles

Zloději ukradli ženě psa.

Zloději ukradli ženě psa, ta jim skočila na kapotu auta

Internetem se šíří video z amerického Los Angeles, na němž je zachyceno bílé auto, které rychle kličkuje ulicí a na přední kapotě má ženu. Později se ukázalo, že to byli zloději a žena se jim snažila zabránit, aby jí odvezli psího kamaráda, francouzského buldočka. Incidentem se nyní zabývá losangeleská policie.

Ali Zachariasová obědvala 18. ledna před losangeleským obchodem Whole Foods a u sebe měla svého francouzského buldočka Onyxe. Najednou k ní přistoupila neznámá žena, popadla psa za vodítko a odcházela. „Nenapadlo mě, že mi někdo krade psa. Myslela jsem si, že jde o nedorozumění, a tak jsem řekla: ‚To je můj pes, promiňte‘, ale ona mě neposlouchala,“ uvedla Zachariasová podle webu People.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dejte pozor na své psy. Vrcholí sezona honů, myslivecká stráž je může usmrtit

Ženu pronásledovala až k bílému autu značky Kia Forte, ve kterém podle ní seděli další tři lidi. Žena se psem ale naskočila do vozu a zloději chtěli odjet. Majitelka psa neváhala a skočila na kapotu v domnění, že zlodějům v odjezdu zabrání. „Držela jsem se stěračů a myslela si, že když budu na autě, tak nepojedou,“ popsala Zachariasová pro web Los Angeles Times.

Zloději ale začali prchat. „Než jsem se vzpamatovala, jeli jsme rychlostí přes 60 kilometrů za hodinu,“ řekla. V takové rychlosti nebyla schopná udržet se dlouho a po chvíli se z kapoty skutálela. Byla pohmožděná, ale neutrpěla žádné vážné zranění.

Incident natočil na video Harrison Pessy, který byl na cestě domů, když slyšel hvízdání pneumatik a křik. Podle něj řidič vozidla „dupl na brzdy a doslova se snažil ženu z auta shodit“.

Případem se již zabývá losangeleská policie, která identifikovala dvě podezřelé osoby. Jednu popsala jako černošku ve věku přibližně 25 let, která na sobě měla „šedou mikinu s kapucí, fialové tepláky a černé boty“. Druhým podezřelým je černoch, rovněž ve věku přibližně 25 let.

Tagy:
pes Los Angeles zloděj People Los Angeles Times Whole Foods Market Kia Forte