Vondráčková: Času na líbivé kecy je málo. Dítě už nechci, Zdeňkovi ho klidně pohlídám

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková je už dva roky šťastně zamilovaná do svého o osmnáct let mladšího přítele Zdeňka Polívky. Ke vztahu ale přistupuje racionálně a uvědomuje si, že šestadvacetiletý zápasník MMA bude chtít v budoucnu založit rodinu. To už ale ona prý nebude k mání, sdělila v rozhovoru pro web iDnes.cz.

Pár se seznámil před více než dvěma lety, zápasník MMA Vondráčkové tehdy napsal na internetu. „Líbilo se mu nějaké zapadlé video, na kterém jsem dostala záchvat smíchu, který někdy mívám. Pomyslela jsem si, že je to nějaký blázen, jestli se mu zrovna tohle líbí. To mě na něm zaujalo,“ řekla v rozhovoru pro web iDnes.cz zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Radostná zpráva krásné moderátorky. Lašková přivedla na svět syna, dala mu originální jméno

Když byla mladá, randila převážně s herci, to se ale v určitém věku prý změnilo: „Pomalu mi začalo docházet, že tihle kluci jsou sice neskutečně vtipní a zábavní, ale hrozně nedisciplinovaní,“ poznamenala s tím, že právě disciplínu u svých protějšků od té doby podvědomě hledá.

To, že si poté našla sportovce – hokejistu Tomáše Plekance – prý přirozeně vyplynulo. „Myslím, že jsem podvědomě utíkala od herců,“ naznačila Vondráčková a dodala, že u něj naopak postrádala humor. „A já se hrozně ráda směju. Zní to neřešitelně, ale potom se objevil Zdeněk. Poprvé jsem ho viděla, když byl zrovna v přípravě na zápas, a to byla taková disciplína, že jsem jenom zírala. A ke všemu byl vtipný,“ dodala s tím, že v tu chvíli si uvědomila, že by jim to spolu mohlo klapat.

O tom, že je mezi nimi osmnáctiletý rozdíl, zpočátku prý netušila. „Na první dojem tak nevypadal a na to, co má v občance, jsem přišla až pak, a to jsem se dost vyděsila. Ale je to moudrý kluk, stará duše, tak jsem proti tomu tolik nebojovala, život je jen jeden,“ řekla Vondráčková.

Nyní je jim spolu prý fajn, což je důležité. „Samozřejmě ale, že bude chtít založit rodinu,“ řekla Vondráčková a dodala, že ona už ale „nebude k mání“.

„Takže jsem mu už nabídla, že až tedy založí tu rodinu, tak jim třeba budu hlídat? Nebo budu učit jejich děti francouzsky,“ svěřila se s tím, že takovéto řeči Zdeňka rozčilují.

Podle zpěvačky mu ale nezbývá nic jiného než se s tím smířit. „Má vedle sebe ženskou, která už dávno neříká věci, které chtějí lidé slyšet. Je neskutečně osvobozující nebýt mladá a vědět, že lidé jsou jen lidé. A času na líbivé kecy je málo,“ dodala.

Zamilovaný pár teď tráví dovolenou na Krétě a sdílí jedno vtipné video za druhým.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Krampolovi už v nemocnici hrabalo, prozradila jeho kamarádka. Přestěhoval se do nového bytu

Tagy:
Lucie Vondráčková lifestyle dovolená láska rodina vztah Zdeněk Polívka Showtime dítě