Sharon Stoneová se léčila po mrtvici několik let. Známí ji mezitím připravili o půl miliardy

Americká 66letá herečka Sharon Stoneová přiznala, že po mrtvici padla na dno, protože věřila špatným lidem. Zatímco se po dobu sedmi let potýkala se zrakem, hmatem, čichem a učila se znovu číst, její okolí využilo šanci a obralo ji o úspory. Z 18 nastřádaných milionů dolarů, tedy v přepočtu 420 milionů korun, nezbylo nic. Hrůznou situaci popsala v rozhovoru pro web The Hollywood Reporter.

„Díky úspěchům jsem nastřádala 18 milionů dolarů,“ uvedla Stoneová pro web The Hollywood Reporter. Jenže v roce 2001 se herečce život převrátil vzhůru nohama. Po krvácení do mozku, které trvalo neskutečných devět dní, se potýkala s mnohými zdravotními problémy a zpočátku ji lékaři dávali jen nepatrnou šanci na přežití.

ČTĚTE TAKÉ: Proč ještě hraješ? směje se Gretzky Jágrovi. Ten potvrdil, že natáčí dokument a ukázal teaser

Po návratu domů zažila velká šok. „Když jsem se podívala na bankovní účet, bylo všechno pryč. Můj telefon nebo lednice – vše bylo přepsáno na jiná jména,“ popsala obtížné chvíle. „Zůstala jsem na mizině,“ zdůraznila.

V rozhovoru se svěřila i s pocity během umírání a přiznala, že se jí změnil život. „Jeden buddhistický mnich mi řekl, že jsem se znovu narodila,“ sdělila. „Krvácení do mozku trvalo devět dní, měla jsem pocit, že se tlačí ven, že se hýbe. V tu chvíli se vše změnilo,“ uvedla.

Celé okolí podle ní bylo v ten moment „jakoby natažené“, herečka dokonce rozpoznávala barevné vzory. „Jelikož jsem se rozhodla pro přítomnost a nechala mnoho věcí jít, byla jsem schopná ztrátu všech peněz překonat,“ pronesla Stoneová. „Pokud se zakousnete do semínka hořkosti, nikdy vás to neopustí,“ dodala herečka známá ze snímku Základní instinkt.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vary jsou chrám filmu. Bartoška mi splnil sen, říká v exkluzivním rozhovoru hvězdný Brühl

Tagy: