Charlotte Gottová v roli Dary Rollins. S tátou si zazpívala Zvonky štěstí

Charlotte Ella Gottová s otcem Karel Gott při natáčení videoklipu na píseň Srdce nehasnou.

Charlotte Gottová je k nepoznání od Darinky. S tatínkem si zazpívala Zvonky štěstí

Ivana Gottová potěšila příznivce svého zesnulého manžela Karla Gotta. Na sociálních sítích zveřejnila video z roku 2018, na kterém si Zlatý Slavík zazpíval hit Zvonky štěstí se svojí dcerou Charlottkou. Pozval ji na pódium jako hosta při vystoupení v Ružomberku.

„Den před Štědrým večerem vás chci potěšit mým amatérským videem z prosince 2018, kdy Karel vystupoval v Ružomberku. Jako jednoho z hostů si přizval na píseň Zvonky štěstí také naši Charlottku. Přimhuřte oči, prosím, není to dokonalé, ale PRO RADOST v tomto vánočním čase,“ napsala k videu na sociálních sítích Ivana Gottová.

Téměř polovina videa je ze zkoušky na tehdejší vystoupení, kde Gott do Charlottiny pasáže, kterou původně zpívala mladičká Darinka Rolincová, jemně brouká a jeho dcera ho roztomile napomene, aby to nedělal. Konec videa je pak už ze samotného vystoupení. „Snad vás náš sestřih ze zkoušky i večerního vystoupení zahřeje u srdce,“ dodala Ivana.

Fanoušky ale také znovu navnadila na stále odkládané promítání dokumentu Karel, ve kterém by se měly objevit profesionální záběry Olgy Špátové i z tohoto vystoupení. Film by se měl do kin konečně dostat 13. května 2021.

Charlottka nepochybně zdědila talent po svém otci, což také dokazuje jejich společná píseň Srdce nehasnou z roku 2019, která se pár dní po slavíkově smrti stala naprostým hitem. Tuto píseň pro Gotta a jeho třetí dceru napsal Richard Krajčo, který je rovněž autorem písně Vánoční, kterou naopak zpívá Krajčova kapela Kryštof s Karlem Gottem. Ta byla světu představena teprve nedávno.

Legendární hit Zvonky štěstí poprvé zazněl roku 1984. Pro Karla Gotta a dvanáctiletou Darinku Rolincovou ji napsal Zdeněk Rytíř a hudbu k ní vytvořil Jiří Zmožek. Skladbu o rok později dvojice přezpívala také do němčiny a bodovala nejen v Československu, ale i v Německu a Rakousku. Tato píseň je velmi oblíbená dodnes.

Tagy: