Jsou Vánoce, zpívá Karel Gott na nově zveřejněném videu. Fanoušci jsou dojatí

Karel Gott zpívá Vánoční

Vdova po Karlu Gottovi se v předvánoční čas rozhodla udělat radost všem jeho příznivcům a na sociální sítě v úterý umístila velmi emotivní video. Mistr na něm s úsměvem a humorem sobě vlastním oglosoval vánoční písničku s kapelou Kryštof.

Karel Gott na videu názorně ukazuje, jak se správně zpívá refrén písně Vánoční, kterou s Richardem Krajčem nahrál už před dvěma lety, ale zveřejněna byla až letos v listopadu, rok po Mistrově smrti. „Jsou Vánoce, jsou Vánoce, jsou Vánoce,“ pěje Gott svým osobitým stylem a dodává: „Takhle se to musí zpívat“.

Takhle se to musí zpívat... 😉 Vám všem pro radost a potěšení. ❤️ Přeji krásný adventní čas. 🙏🕯🙏 Ivana

Posted by Karel Gott on Tuesday, December 1, 2020

Nově zveřejněné video doslova nadchlo Mistrovy fanoušky. „Krásné vzpomínky, které navždy zůstanou díky nádherným písním v našich srdcích. Pro ty, co jej obdivovali, byl jeden z mála, který dokázal svou hudbou, šarmem, laskavostí, věrný svým fanouškům spojit několik generací. Krásné vánoční svátky plné klidu, pohody, a hlavně zdravíčka celé rodině,“ napsala pod příspěvek uživatelka Jana Burneková. „Ivanko, ze srdce děkujeme....Vám i dcerkám krásný láskyplný adventní čas,“ přidala se další. „To dobro v očích.... chybí tady pan ČLOVĚK, UMĚLEC,“ zní další z mnoha příspěvků.

Píseň Vánoční měla zaznít také na dvou vyprodaných prosincových koncertech kapely Kryštof v pražské O2 areně. Kvůli aktuálním koronavirovým opatřením byly ale oba termíny přeloženy na příští rok.

Tagy: