Děsivá nehoda v Klenovci: Auto zlomilo betonový sloup vejpůl. Řidič neměl šanci přežít

K obrovské tragédii došlo o víkendu v obci Klenovec na Slovensku. Třicetiletý řidič na tamní křižovatce z neznámých důvodů narazil do odbočujícího auta. Jeho vůz poté sjel z cesty a zastavil se až o betonový elektrický sloup, který zlomil vejpůl. Muž neměl šanci přežít, zemřel na místě, informovala policie Banskobystrického kraje na Facebooku.

Nehoda se odehrála v neděli kolem čtvrté hodiny odpoledne. Na začátku obce Klenovec se nachází křižovatka, na které řidič levou přední částí auta narazil do odbočujícího vozu. V důsledku toho sjel mimo cestu. „Při tom zachytil tři stromy a následně narazil do betonového sloupu rozvodu elektrického napětí, který zlomil,“ sdělili policisté na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Neštěstí při fotbalovém zápase: 17letá Lili zemřela. Klub uctil její památku dojemným gestem

Muž vezl 23letého spolujezdce, který utrpěl vážná zranění a do nemocnice v Banské Bystrici ho dopravil vrtulník. V odbočujícím vozidle jeli dva lidé – 53letý muž a žena, jejíž věk policisté ve zprávě neupřesnili. Ani jeden se však při nehodě nezranil.

Odborníci předběžně odhadli škody na více než 20 tisíc eur (přes 500 tisíc korun). „K nehodě byl přizvaný znalec z oboru dopravy. Bližší okolnosti nehody, jako i míru zavinění, vyšetřujeme,“ dodala policie.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Chaos v ulicích Londýna. Zakrvácení koně probíhali centrem, sráželi se s chodci i auty

Tagy:
Slovensko silnice nehody havárie Banská Bystrica sloup Banskobystrický kraj Klenovec