Poslední chvíle před smrtí hvězdy Maxim Turbulenc: Sesunul se v baru, byli u toho přátelé

Daniel Vali zemřel ve věku 53 let.

Zemřel Daniel Vali

Smrt Daniela Valiho, který náhle zemřel ve věku 53 let, zasáhla jeho kolegy z branže. „Je to strašné,“ řekl pro CNN Prima NEWS jeho parťák z kapely Tomáš Báča. Petr Ajfel Novák z Maxim Turbulenc pro CNN Prima NEWS uvedl, že smrt byla náhlá a Vali pravděpodobně podlehl infarktu.

„Stál, najednou ztuhl a sesunul se k zemi. Hodinu ho oživovali, nebylo mu pomoci. Bylo to zničehonic,“ popsal pro CNN Prima NEWS Petr Ajfel Novák z Maxim Turbulenc.

„Ještě včera jsme spolu mluvili, byl v naprosté pohodě, plný elánu. Je to strašné. Vůbec nemůžu uvěřit tomu, co se stalo,“ řekl kolega z kapely Tomáš Báča alias Timi. Daniel Vali zemřel náhle a nečekaně. Byl na večeři s přáteli, mezi nimiž byl i bubeník skupiny Divokej Bill.

K TÉMATU: Fanoušci Maxim Turbulenc v slzách. Nečekaně zemřel zpěvák Daniel Vali, bylo mu 53 let

Podle Báčy se všichni dobře bavili a Daniel Vali vyprávěl vtipy. Náhle ale ve tváři změnil barvu a sesunul se bez známek života k zemi. „Dan bude strašně moc chybět. Byl to úžasný kluk, super člověk. Rád rozdával radost, uměl skvěle bavit ostatní,“ dodal Báča.

Ve svém volném čase byl Vali vášnivým rybářem, uvádí se na webu kapely. Sám prý říkával: „Čas strávený u vody není ztracený.“

Kapela Maxim Turbulenc vznikla v roce 1994. Během svého působení vydala 11 CD, čtyři singly a nahrála 15 videoklipů. „Celkem bylo prodáno na 500 tisíc kusů nosičů. Za prodej nosičů skupina získala v tuzemsku osm zlatých, čtyři platinové, jednu dvouplatinovou desku a jednu zlatou desku v zahraničí,“ informuje kapela.

Maxim Turbulenc se také čtyřikrát umístila v první desítce ankety Zlatý slavík. Mezi nejznámější hity patří například Jede jede mašinka, Polámal se mraveneček, Sluníčko, Báječná ženská, série Čecho Decho, Umbaj vari a mnoho dalších.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jsem starý a chudý, říká Krampol. Otevřeně promluvil o svém zdraví, zmínil rodinné „prokletí“

Tagy:
smrt infarkt kapela Divokej Bill Petr Novák Maxim Turbulenc Daniel Vali