Smutek hvězdy NHL, manželka porodila mrtvé dítě. Snad tě jednou v nebi pochovám, truchlí

Kanadský hokejista NHL Boone Jenner se spolu s manželkou Maggie fanouškům na sociální síti Instagram svěřil, že se jim narodilo mrtvé miminko. Pod středečním příspěvkem se vzápětí začaly hromadit komentáře s kondolencemi plnými soucitu.

Měl to být jejich nejradostnější den v životě, místo toho se 31. březen stal jejich nejtragičtějším. Kapitánovi hokejového týmu Columbus Blue Jackets z NHL Boonemu Jennerovi a jeho partnerce Maggie se narodilo mrtvé dítě.

ČTĚTE TAKÉ: Do porodu v Liberci chybělo několik minut. Pár si mávnutím v koloně odchytl policisty

Porod byl komplikovaný, Jennerová skončila v nemocnici o měsíc dříve, než se očekávalo, napsal magazín Page Six. „Nemáme slov. Ohromná bolest. Náš syn Dawson Jenner se narodil mrtvý,“ napsali zdrcení manželé v příspěvku na Instagramu. K textu přiložili snímek obtisknutých nožiček zesnulého dítěte.

„Naše bolest se sice nepodobá ničemu, co jsme dosud zažili, zároveň nám ale ukázala, kolik lásky máme na rozdávání,“ píše se v prohlášení.

„I když máme zlomené srdce, jsme neuvěřitelně vděční, že jsme jeho rodiči, a těšíme se, až ho jednou budeme moci v nebi opět držet v náručí,“ uvedli. Jsou prý vděční za příval lásky a podpory, který se jim v posledních dnech dostal. „Vážíme si toho, že všichni respektují naše soukromí, když procházíme tímto nesmírně těžkým obdobím,“ dodal truchlící pár.

Pod emotivním příspěvkem mistra světa z roku 2016 a jeho manželky se objevily stovky soucitných komentářů. „Moc mě to mrzí. Myslím na tebe i Maggie,“ napsal například hokejista Max Domi.

Někteří páru dokonce nabídli pomocnou ruku. „Ztratila jsem svého syna ve 31. týdnu těhotenství. Je mi moc líto, že musíte zažívat tuhle bolest. Pokud si někdy budete chtít popovídat nebo s něčím pomoci, prosím, ozvěte se mi,“ vzkázala influencerka Ashley Spiveyová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lékařka utrhla chlapci při porodu hlavičku. Zdrcení rodiče žalují personál, ten se však brání

Tagy:
smrt porod hokejista hokej Columbus Blue Jackets ztráta Boone Jenner Maggie Jennerová