Žena z Lounska měla roky znásilňovat syna. Orgie natáčel partner, z jejich praktik mrazí

Žena měla roky znásilňovat svého biologického syna (ilustrační foto).

Zneužívání dítěte na Lounsku

Ke konci se blíží soudní proces se ženou, která podle obžaloby za účasti svého partnera roky znásilňovala svého nezletilého syna na statku na Lounsku. Právě tam se měly konat nejrůznější sexuální orgie.

Šedesátiletá žena podle obžaloby několik let znásilňovala svého syna, její o čtyři roky starší partner ji v tom měl povzbuzovat a všechno natáčet.

Podle obžaloby žena svého syna orálně uspokojovala, měla s ním sex a také na něj močila. Podle jejích slov mu ale chtěla jen pomoci. „Bylo to konáno ze zdravotně-terapeutického hlediska. Vždy jsme mu všechno vysvětlili, proč to děláme a co to má za přínos pro něj i pro nás,“ uvedla obžalovaná.

ČTĚTE TAKÉ: Vražedný útok na těhotnou ženu z Trnavska. Tělo našel její 12letý syn, policie má první stopy

V přípravném řízení v úterý dnes už dospělý syn uvedl, že mu matka hrozila, že pokud s ní sex mít nebude, nedostane večeři nebo mu zakáže počítač. Dodnes podle znalců trpí posttraumatickou stresovou poruchou.

„Ona se dopouštěla závažného sexuálního násilí od nízkého věku na svém biologickém synovi, jednorázově i na svém biologickém vnukovi,“ řekla CNN Prima NEWS státní zástupkyně Klára Kubátová.

Dokonce měla pít moč svého vnuka. „Když jsem ho přebalovala a viděla jsem, že zrovna akorát močí, a byla jsem na to zvyklá tu moč požívat, tak jsem automaticky po té moči sáhla, abych to vypila,“ poznamenala.

Podivné rituály

Za dvojicí jezdili podle obžaloby lidé ze širokého okolí kvůli nejrůznějším rituálům. „Zapálenou svíčkou voskem se kapalo mámě na prsa okolo bradavek do kruhu, probíhaly různé praktiky, kombinace svíček a močení. Při některých rituálech ženy masturbovaly,“ uvedl ve výpovědi poškozený syn.

„Ani u jednoho obžalovaného znalci neshledali existenci nějaké duševní poruchy ani žádné parafilie,“ poznamenala Kubátová.

Na příštím hlavním líčení by mohly zaznít závěrečné řeči a padnout i rozsudek. V případě prokázání viny hrozí dvojici obžalovaných až dvanáctileté tresty vězení.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V Rajeci našli mrtvého novorozence v okapu. Byl v placentě a pupeční šňůře, popsal svědek

Tagy: