Tváře Primy, známí zpěváci a aktivity pro celou rodinu. Co vás čeká na DERMACOL LOVE DAY?

Letošní ročník DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce se uskuteční již v pondělí 1. května. Kromě rozličných workshopů a aktivit je pro všechny členy rodiny opět připraven nabitý program, a to hned na dvou pódiích. Na Prima LOVE stagi v horní části Grébovky vedle restaurace a druhé ZOO stagi, umístěné ve spodní části Havlíčkových sadů, začne dopoledne v 11:00. Co vás v průběhu dne čeká?

Programem na hlavní Prima LOVE stagi budou celý den provázet moderátoři televize Prima – Eva Hecko Perkausová a Roman Šebrle. Celodenní event zahájí v 11:00 a v jednom ze svých nejkrásnějších a nejnavštěvovanějších parků, Havlíčkových sadech neboli Grébovce, přivítá návštěvníky akce i Městská část Praha 2, respektive její starostka Ing. Alexandra Udženija.

V průběhu dne se na pódiu vystřídá celá řada známých českých interpretů. Vystoupí například populární zpěvačka, skladatelka, herečka a závodnice rally Olga Lounová nebo charismatický zpěvák Vašek Noid Bárta. Chybět nebude ani nezaměnitelný Xindl X a zlatým hřebem hudebních vystoupení bude kapela Holki.

Své nejlepší triky předvede na pódiu v kouzelnické show Obinn Magic. Komedii a telenovelu v jednom zahraje PT divadlo v rámci svého představení Nespoutaná Boženka. Umění akrobacie na vysoké jednokolce a žonglování ukáže Michal Tříska a chybět nebude ani imitátor Zdeněk Barnett. Na pódiu se dále představí pole dance show od Hot Peppers nebo česko-slovenská skupina Men4Queen s exkluzivní taneční show světového formátu. Dojde samozřejmě i na krájení narozeninového dortu Prima LOVE s tvářemi televize Prima.

Protože DERMACOL LOVE DAY je den plný krásy a hýčkání, nebudou na pódiu chybět ani workshopy a přehlídky z této oblasti. V průběhu dne proběhne celá řada zajímavých BEAUTY TALKS s vybranými hosty, například Ivou Kubelkovou nebo Kristal Shine, ukázky líčení se značkou DERMACOL a představení jejích nejlepších produktů. Známé tváře spolu s influcencery navíc na akci pokřtí exkluzivní limitovanou řadu DERMACOL Imperial Rose. Křtít se bude ale ještě jednou, tentokrát nový web časopisu Glanc, jehož kmotry se stanou Iva Kubelková a Natálie Jirásková.

Workshopy, přednášky i módní přehlídky

Na akci nebudou ani tentokrát chybět módní přehlídky. Pod taktovkou časopisu Glanc se uskuteční přehlídka Debbie Brown, progresivní módní značky, která navrhuje dámskou a pánskou módu a obléká mnoho známých osobností. Nejen fanoušci módy budou moci také obdivovat oblečení, které je módní a je zároveň vyrobené s ohledem na zdraví lidí a naší planety, a to v rámci přehlídky značky C&A, která je partnerem celé Fashion ZONE. Jejím cílem je inspirovat všechny, aby dobře vypadali, dobře se cítili a dělali dobrá rozhodnutí. Inovace, kreativita a péče o zákazníka – to je to, co pohání C&A stále kupředu již více než 180 let.

Součástí programu budou letos i přednášky a workshopy z oblasti vztahů nebo seberozvoje. Návštěvníky tak jistě potěší vstup Moniky Ben Thabetové, která se celoživotně věnuje numerologii a podle vlastních slov na ni čísla doslova mluví. Vystupuje na přednáškách a seminářích po celém světě a návštěvníkům akce pomůže dát skrze čísla odpovědi na nejniternější otázky a ukázat jim správný směr. Hanka Kynychová na pódiu předvede cviky, které vám pomohou udržet se fit.

Připravená je také přednáška Lucie Königové na téma láska, vztahy a sex, ohledně kondice a váhy se bude možné poradit s výživovou poradkyní Markétou Chýňavovou –⁠ to vše v režii Kondice.cz. Na DERMACOL LOVE DAY bude také možné nechat si zkontrolovat znaménka a poradit se o typu pleti s odborníky z kliniky Asklepion – Centra estetické medicíny. Chybět nebude ani rozhovor na podiu s doc. MUDr. Romanem Šmuclerem, CSc.

Tagy: