Morávková: Nejsem manekýnka, ale na módní molo ve Varech půjdu. Kdy se dostává do postele?

Dana Morávková v pořadu Oplatky se nepečou

Oplatky se nepečou: Dana Morávková

Na festivalu v Karlových Varech si užíváme chodit na filmy, na kterých potkáme spoustu známých lidí. V pořadu Oplatky se nepečou to řekla herečka Dana Morávková, která na mezinárodní akci zavítala spolu se svým mužem Petrem Maláskem. Prozradila také, proč je často viděna na večírcích až do pozdních hodin, v kolik se obvykle dostane do postele a proč vystoupí na módní přehlídce.

Hvězda seriálů Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy Dana Morávková si nenechala ujít probíhající festival v Karlových Varech. Má ale velmi nabitý program – navštíví hned několik kin za den. „Většinou dva až tři (filmy),“ řekla Morávková v pořadu.

Podle ní je to také důvod, proč je často spatřena novináři na party v pokročilých hodinách. „Na večírky se kvůli filmům nedostaneme v 19 hodin, ale až ve 22. Je pravda, že jsme si party užili a tančila jsem do pozdních hodin. Do postele jsem se dostala asi ve čtyři hodiny ráno. Obvykle ale chodím spát před půlnocí,“ řekla herečka.

Na promítání filmů navíc potkávají s manželem Petrem Maláskem spoustu známých. „Viděli jsme se s Anetou Vignerovou a Petrem Kolečkem,“ řekla. Na otázku, zda je zajímá jejich vztah, však reagovala chladně. „To mě nezajímá. My jsme se bavili o filmech,“ dodala.

Návštěvníci festivalu mohou Danu Morávkovou vidět i v netradiční roli. Vystoupí totiž na módní přehlídce. „Nejsem modelka ani manekýnka. Z produkce mi ale zavolali, že zde bude módní přehlídka pro charitativní projekt. Podpoříme vozíčkáře a vozíčkářky,“ řekla Morávková s tím, že v minulosti už na módním molu vystoupila.

Podle ní se jednalo o samozřejmost a nabídku bez rozmýšlení přijala. „Člověk by měl dělat podobné věci,“ řekla Morávková.

Tagy: