Heřmánkovi? I herci jsou normální lidi. Svou skromností až zaráží, říká Kouklová

Herečka Nikol Kouklová v pořadu Oplatky se nepečou

Oplatky se nepečou: Nikol Kouklová

Karel a Hanka Heřmánkovi? I herci jsou normální lidi. Občas jsou tak skromní, že to člověka až zaráží. V pořadu Oplatky se nepečou to uvedla herečka a příležitostná modelka Nikol Kouklová, která má za manžela Karla Heřmánka mladšího. Doplnila, že v rodině je již třináct let a nějak do ní „vplula“. Mimo jiné se rozpovídala i o své druhé práci: PR.

Karel Heřmánek patří mezi oblíbené a uznávané herce, diváci si ho mohou pamatovat například z filmu Smrt krásných srnců nebo jako Lucifera v pohádce S čerty nejsou žerty. Jeho manželkou je Hanka Heřmánková – známá hlasatelka a moderátorka. Pro Kouklovou jsou však rodinou.

„Řekla bych, že i herci jsou normální lidi. Občas jsou tak skromní, že to člověka až zaráží – což je případ i Hanky s Karlem. V rodině jsem už třináct let, je to moje rodina,“ konstatovala. Na dotaz, zda si ještě dnes při setkáních uvědomuje, s jakými kapacitami se schází, odvětila: „Už mi to ani tak nepřijde.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Divokým dnům ve Varech i rolím princezen odzvonilo, říká Podzimková. Má nečekanou zálibu

Ačkoliv Heřmánek starší patří mezi skvělé herce, na lidi může působit nedostupně. „Byl třicet let principálem (Divadla Bez zábradlí, pozn. red.), je to taková pracovní maska. Ale asi tím, jak jsem byla mladá – s jeho synem Karlem jsem se seznámila na DAMU a jsme spolu 21 let –, tak jsem si dovolila víc, nebo jsem si to ani neuvědomovala. Vplula jsem do rodiny, na nic si přede mnou nehráli. V tu chvíli byli v roli rodičů, a ne hvězd,“ konstatovala Kouklová.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hostem pořadu Oplatky se nepečou byl i producent a režisér Petr Jákl. Ocenil Crowa a dal mu speciální dárek

Ačkoliv se jedná o všestrannou ženu, jedna profese převažuje nad všemi. „První v řadě je to, co jsem vystudovala, a to je herectví. Mám za sebou konzervatoř, DAMU a stále to vnímám jako svoji hlavní profesi. Jako druhou práci mám PR, které dělám jako normální lidé: od rána do podvečera. Poté chodím hrát. Dává mi to rytmus, člověk musí vstát. Kolikrát se totiž stane, že herec práci nemá nebo jen dohrává. Je to taková jistota, jako například v době pandemie,“ dodala.

Tagy: