Dcera Eminema se vdala za školní lásku. Rapper se poprvé usmál až při tanci s nevěstou

Dcera slavného rappera a zpěváka Eminema se vdala za školní lásku Evana McClintocka. Ano si pár řekl 20. května při obřadu v Battle Creeku v Michiganu. Eminem i při této slavnostní události zachoval svůj výraz drsňáka. Jak ukazují fotky ze svatby, které Hailie sdílela na sociálních sítích, usmál se až při tradičním tanci s nevěstou. O průběhu obřadu informoval server TMZ.

Influencerka Hailie Jade Scottová, dříve Mathersová (28) se svým partnerem si nemohli vybrat romantičtější místo na svatbu. Volba padla na zámek ve francouzském stylu v americkém státě Michigan. Oslava byla nečekaně veliká, napsal web TMZ. Při obřadu nechyběl známý rapper 50 Cent, Dr. Dre ani bývalý hudební producent Jimmy Iovine.

ČTĚTE DÁL: Známý rapper brutálně zkopal svou přítelkyni, ukazují záběry. Měl ji i nutit k sexu s jinými

"Nemohli jsme si přát lepší a krásnější oslavu lásky. Bylo tam tolik slz štěstí, smíchu a úsměvů a tolik lásky bylo cítit. Eva a já jsme velmi vděční za celou rodinu a přátele, kteří nás přijeli podpořit a být součástí této nové kapitoly našich životů jako manželé a manželky," vyjádřila se novomanželka.

Nevěsta měla na sobě dlouhé šaty bez ramínek ve stylu mořské panny, které zdobil dlouhý závoj. Na sdílených fotkách nechybí fotky otce s dcerou. Eminem doprovázel svou Hailie k oltáři v černém obleku s nasazenými černými brýlemi. I v takovém okamžiku zachoval svůj výraz bez náznaku úsměvu. Samozřejmě nechyběl tanec otce s dcerou, který zpěvákovi konečně vykouzlil úsměv na tváři. Hailie sdílela fotky a slova plné radosti a slz ze svatby na svém instagramu.

Hailie Scottová se narodila v roce 1995 v Detroitu a Eminem o ní často rapoval ve svých písních. Postupem času se stala také ona slavnou a úspěšnou influencerkou s miliony sledovatelů. Hailie vystudovala psychologii, kde poznala i svého současného manžela Evana McClintocka, a od roku 2016 tvořili pár. K zásnubám pak došlo minulou zimu v únoru.

Eminem, vlastním jménem Marshall Bruce Mathers III, se s její matkou Kimberly Anne Scottovou, a též školní láskou, oženil v roce 1999. Jejich vztah ale provázely turbulence. Po dvou letech se rozvedli, aby uzavřeli manželský svazek znovu v roce 2006. Během manželství Eminem přijal za vlastní dceru Scottové Whitney Laine z jejího předchozího vztahu. Úspěšný rapper po smrti sestry Scottové vzal pod svá křídla jako opatrovník navíc její neteř Alainu Marii Scottovou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Podívejte se, jak proběhla u jiného rappera Seana „Diddyho“ Combse. Co udělal?

Tagy: