Desetidenní Online Festival s novými konzolemi Xbox series X|S začíná už dnes

Při příležitosti oficiálního zahájení prodeje nových konzolí Xbox Series X|S od Microsoftu vznikl desetidenní Online Festival, který bude probíhat ve formě živého vysílání od 10. listopadu v šest večer do 19. listopadu na facebookové stránce Xbox CZ a také na stránkách i sociálních sítích partnerů. Událost odstartovala slavnostním představením nového Xboxu.

Cílem akce, jejímž pořadatelem je duo Alza.cz ve spojení s Microsoftem, je představit Xbox Series X|S a seznámit diváky s knihovnou her Xbox Game Pass, která propojuje hraní mezi Xboxem, PC a mobilem. Ústředním bodem celého festivalu jsou hráči, kteří se hraním chtějí nejen bavit, ale pomocí gamingu i plnit své sny. V rámci Online Festivalu se veřejnost může těšit na celou řadu zajímavých hostů připravených lidem povědět o svém životě, cílech a úspěších spojených s herním světem.

Fanoušky čeká také představení nové herní konzole, poté se pomocí on-line vysílání budou moci stát pilotem na vlastní kůži a chybět nebude ani stopa benzínu a spálených pneumatik přenesená na obrazovky prostřednictvím profesionálního driftera a automobilové závodnice. V rámci Online Festivalu se každý bude moci stát na den hokejistou nebo nahlédnout pod pokličku kuchařských her, a to za přítomnosti účastníků pořadu MasterChef. Mezi další nachystaná témata patří například herní design, kariéra influencera, herní redakce a velké hudební grandfinále s hvězdami z domácí scény.

Celou akci bude možné sledovat na připravovaných streamech každý den od šesti hodin večer. Facebook Xbox CZ bude každý den přinášet podrobné informace o programu pro konkrétní den. Rozhodně je na co se těšit.

Pokud si chcete užít celou akci naplno, můžete v rámci Facebookové události pokládat dotazy, na které byste chtěli slyšet hosty vysílání odpovídat.

Harmonogram Online Festivalu:

  • úterý 10. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 20:00 –⁠ Nový Xbox Series X|S jde do prodeje. Hosté Ollie, Samuel, Marek, Říša a Stano představí nové konzole a ohlédnou se za historií Xboxu v Česku a na Slovensku.
  • středa 11. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Flight Simulator 2020 a Xbox Game Pass Rik_Leah nás vezme do virtuálního kokpitu v novém Microsoft Flight Simulatoru 2020 a řeč bude také o knihovně her Xbox Game Pass.
  • čtvrtek 12. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Srovnání světa rychlých kol ve Forza Horizon 4 a skutečnosti pod taktovkou známého driftera DJ Luckyho Boye. Hosté z oblasti sportu a médií.
  • pátek 13. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Hokejista a organizátor komunitních akcí Petr Přindiš a slovenská virtuální šampionka na Xboxu Sandra Demitrová, známá jako Lady Brunette, proberou ze všech stran NHL 21 a nabídku EA Play.
  • sobota, 14. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Zástupci vývojářů z Bohemia Interactive a Wargaming.net přijdou představit své hry, které si můžete zahrát na Xboxu.
  • neděle 15. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Cosplay a design příslušenství. Na festivalu přivítáme úspěšné cosplayery a designéry příslušenství, od nichž se dozvíme zajímavosti o tvorbě kostýmů, účasti na akcích nebo procesu vzniku speciálně upraveného ovladače.
  • pondělí 16. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Showbusiness. O své čerstvě získané zkušenosti ze světa showbusinessu se přijde podělit Chilli Tathuy, účastnice posledního dílu kuchařské reality show MasterChef Česko 2020 a další zajímaví hosté.
  • úterý 17. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Hry a hudba. Podíváme se na herní novinky na Xboxu se Sterakdarym a s Terkou Kovalovou si popovídáme o hudbě, hrách a o tom, co mají společného.
  • středa 18. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 19:30 –⁠ Xbox očima novinářů. Hosté z řad českých herních žurnalistů proberou start prodeje nového Xboxu Series X|S a služeb, které konzole uživatelům nabízí.
  • čtvrtek 19. listopadu 2020 –⁠ 18:00 až 20:00 –⁠ Překvapení na závěr. Poslední den festivalu ozdobí účast hostů z řad influencerů a osobností.
Tagy: