Děsivé případy znásilnění na západě Čech. Ani jedna z obětí nebyla plnoletá

Anesteziolog měl ženy zdrogovat a pak znásilnit (ilustrační foto).

Znásilnění v Plzni

Hned dvě znásilnění řeší vyšetřovatelé na západě Čech. První se mělo odehrát v listopadu v Plzni, druhé na začátku prosince na Rokycansku. Z okolností obou případů mrazí. Ani v jednom z nich nebylo oběti ještě osmnáct let, uvedla ve svém vysílání televize CNN Prima NEWS.

V polovině listopadu v Sokolovské ulici v Plzni měla být znásilněná nezletilá dívka v bytě svého kamaráda. Podezřelý byl na místě zadržen. Kriminalisté v případu zahájili úkony trestního řízení a případem se intenzivně zabývají. Více informací v tuto chvíli nesdělili.

ČTĚTE TAKÉ: Brutálně znásilnil a podřízl 11letou Haničku. Sadistický pedofil je z Bohnic zpátky na svobodě

Druhý incident se měl odehrát 5. prosince v bytě ve Strašicích na Rokycansku. Znásilněná měla být dokonce mladší patnácti let. S ohledem na nízký věk oběti, nechtějí policisté zveřejňovat příliš podrobností a detailů z vyšetřování.

Podle informací CNN Prima NEWS byl v souvislosti s případem zadržen padesátiletý muž, kterého obvinili ze zvlášť závažného zločinu znásilnění. V tuto chvíli by už měl být v policejní cele, kde si počká na začátek soudního řízení. V případě prokázání viny, hrozí muži až 12 let odnětí svobody.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Z dědečka se stal sexuální predátor. Muž z Děčínska znásilnil dceru i vnučky, u soudu se kál

Tagy: