Deviant v Pardubicích vyděsil ženu na WC přirozením prostrčeným dírou ve stěně

Policie v Pardubicích hledá sexuálního devianta. Muž měl špehovat ženy na dámských záchodcích otvorem vyřezaným ve stěně. Jedné z nich pak prostrčil do kabinky své přirození. Ženu to vyděsilo a pachatel vulgárního činu, který klečel ve vedlejší kabince na kolenou, rychle zmizel.

Pro policisty šlo o jen těžko uvěřitelné oznámení z jednoho z pardubických obchodních domů v Polabinách. Neznámý delikvent se měl skrýt na dámské toaletě, vyřezat do stěny s pomocí nože otvor o průměru asi tři a půl centimetru a čekat na svou oběť. Když si jedna ze zákaznic odskočila vykonat potřebu, před očima se jí náhle objevilo dírou prostrčené pánské přirození. Žena v šoku vyběhla z kabinky ven nahlásit to zaměstnancům. Vykonavatele vulgárního obtěžování už ale v místnosti nenašli. Ten mezitím vyběhl a dal se na útěk. Několik svědků ho ještě stačilo zahlédnout a udalo popis.

„Pachatel měřil zhruba 175 cm, jeho věk je odhadován na 25 let. Měl dlouhé tmavé vlasy, nejspíš hnědé, štíhlou postavu. Na sobě měl špinavé riflové kalhoty s nízkým sedem a na zádech nosil zelený batoh, u něhož byly velice povolené popruhy,“ popsala podobu pachatele pardubická policejní mluvčí Eva Maturová.

„Muži nestačilo se jen dívat, co se vedle odehrává, ale měl potřebu do dění ve vedlejší kabince vstoupit, a to dost nevšedním způsobem. Kdyby zůstal jen u sledování, možná by o jeho činu paní vůbec netušila,“ dodala mluvčí.

Díra ve stěně byla ve výšce 30 centimetrů. Deviant tak pravděpodobně u stěny klečel, když se rozhodl ženě předvést se svou chloubou nevyžádaný sexuální akt. Muž je podezřelý z výtržnictví a poškozování cizího majetku v podobě přepážky mezi kabinkami. Podle policie je možné, že už něco podobného spáchal, další ženy si toho ale nemusely ani všimnout. Pokud byste měli k případu nějaké informace, volejte linku 158.

Tagy: