Do hry Valorant přichází léto. Hráči se mohou těšit na novou mapu i skiny

V nové mapě hry Valorant si hráči užijí cestu do Karibiku, a to na exotický ostrov Breeze. Na něm si vyzkouší zbrusu nové sady skinů Forsaken. Nová mapa potěší především snipery, kteří si prověří své dovednosti na rozlehlých plážích.

Aktuální Battle Pass obsahuje nové hráčské karty, doplňky pro zbraně (gun buddies), spreje a skiny zbraní. Ti, kteří chtějí více odměn a nejenom ty obsažené v bezplatné verzi, si mohou zakoupit Battle Pass, který bude stát 1000 Valorant bodů.

A kam se hráči na mapě podívají? Breeze je odlehlý ostrov nacházející se v jižní části Bermudského trojúhelníku. Jde o ideální nácvik bojových dovedností na dlouhé vzdálenosti, protože se na mapě nacházejí velké otevřené prostory.

„Jedním z hlavních cílů, které jsme si při vytváření mapy Breeze dali, bylo vybudování větších a otevřenějších prostor, než je na ostatních mapách. Možnost zazářit tak mají různé zbraně a agenti. Každá mapa ve hře by měla prověřit silné a slabé stránky agentů,“ uvedl designer Sal Garozzo.

Nový akt s sebou přináší působivý set. Skiny Forsaken mají hráče nalákat na temnou stranu. Díky nádherným audiovizuálním efektům a prvotřídnímu designu si fanoušky získají hned na první pohled. Skiny Forsaken jsou inspirovány sadou Sovereign.

Balíček bude obsahovat zbraně Vandal, Operator, Spectre, Classic, Forsaken Ritual Blade (na blízko) a menší balíček s vylepšeními, jako je karta, sprej či gun buddy. Balíček bude stát 7100 Valorant bodů.

Úrovně a efekty skinů

● Úroveň 1: Vlastní zaměřování a vlastní vysouvání nábojů.

● Úroveň 2: Vlastní VFX záblesk po výstřelu (muzzle flash) a zvuk ohně. Takzvaný efekt nečinného drahokamu (drahokam se točí).

● Úroveň 3: Vlastní VFX/zvuk pro vybavení a přebíjení.

● Úroveň 4: Kill Banner a Finisher.

● Level 5: Chroma se zlatým modelem a modrým VFX. Finisher a Kill Banner jsou tematicky založeny na skinu Sovereign.

Tagy:
esport léto zbraň Karibik Blade Gaming VALORANT Valorant Riot Games Bermudský trojúhelník