Dostihla mě krize. Svým démonům jsem se postavil čelem, přiznal herec Neužil

Herec Václav Neužil si nemůže na nedostatek práce stěžovat. V roce 2023 ho čeká hned několik zajímavých projektů. Období, kdy byl na roztrhání a jeho jméno se objevovalo téměř všude, je ale údajně pryč. Herec rovněž v rozhovoru pro Showtime prozradil, že ho v uplynulé době zasáhla životní krize.

„Podle mě se moje vlna dostala na pláž. Teď jsem spíš na cestě na další vlnu,“ vysvětlil herec obrazně. Neužil během rozhovoru přiznal, že ho dostihla životní krize, která prý z osobní úrovně často přecházela i do té pracovní.

„Asi tu krizi ještě prožívám, ale už nejspíš opadá. Pár věcí jsem si připustil a svým démonům nebo otázkám, na něž jsem se bál sám sebe zeptat, jsem se postavil čelem. Krize tak přestává být krizí a začíná být zajímavou životní situací,“ prohlásil Neužil.

V těžkých chvílích mu pomohla jeho žena. Dalším klíčem úspěchu prý byla odvaha si problém přiznat a dokázat ho pojmenovat. Když herec neví, kudy kam, obrátí se na tarotové karty, které má od svých 17 let. „Mám určité body ve svém životě, kdy mě ty karty nezklamaly. Pomáhají mi, když to potřebuju. Člověk musí vědět, jak se ptát,“ dodal.

Tagy: