Dvojice se sexuálně uspokojovala na autobusové zastávce v Hořicích. Světlo ani lidé jí nevadili

Dvojice se vzájemně uspokojovala na autobusovém nádraží v Hořicích.

Sex na veřejnosti v Hořicích

Strážníci z Hořic na Jičínsku za sebou mají kuriózní výjezd. Nad ránem byli povoláni k dvojici, která se oddávala sexuálním radovánkám na autobusovém nádraží plném cestujících.

Dvojici nevadilo, že už nebyla tma. Ani že zrovna trávila společné chvíle u nádraží, kde ráno bývá hodně lidí.

„Hlídka městské policie vyjížděla v ranních hodinách na autobusový terminál, kde bylo podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku. Žena se totiž pod jednou z městských kamer obnažovala. Když hlídka přijela na místo a začala projednávat přestupek, svlékl se i její partner,“ uvedl pro CNN Prima NEWS velitel hořické městské policie Stanislav Nosek.

ČTĚTE TAKÉ: Soulož na ulici i zaplněném koupališti. Nitra bude symbolem sexu, hřímají obyvatelé nad páry

Řešení přestupku nebylo vůbec jednoduché. Pokutu, kterou strážníci chtěli udělit, dvojice odmítala. V té chvíli už ale měli k dispozici záběry chování dvojice před tím, než za nimi hlídka dojela.

„Zjistili jsme, že na lavičce před autobusovým terminálem došlo k sexuálnímu uspokojení obou zúčastněných. Jedná se o podezření z trestného činu a celou věc jsme oznámili Policii České republiky,“ dodal Nosek.

Ta se teď oznámením strážníků zabývá a případ prošetřuje pro možné spáchání trestného činu výtržnictví. Dvojici hrozí za její chování až dvouletý trest.

SOUVISEJÍCÍ VIDEO: Pár měl sex přímo na rušné ulici ve slovenské Nitře před zraky kolemjdoucích

Tagy:
autobusové nádraží sex městská policie Královéhradecký kraj Hořice obecní policie Policie České republiky okres Jičín