Soulož na ulici i zaplněném koupališti. Nitra bude symbolem sexu, hřímají obyvatelé nad páry

Pár se na koupališti v Nitře oddával sexu. Lidé jsou jejich konáním pohoršeni.

Sex na veřejnosti na Slovensku

Dvojice se ve slovenské Nitře oddávala sexu na koupališti, zatímco ji ze svých ručníků sledovali okolní návštěvníci. Případem se teď zabývají policisté. V posledních týdnech se zde jedná už o druhý podobný případ.

Návštěvu koupaliště v Nitře rozhodně dvojice nevyužila pouze k osvěžení v bazénu, odpočinek na dece se brzy změnil – pár se na ní oddával sexu. Žena se snažila zakrýt ručníkem, ten ale měla téměř na zádech. Na záběrech je také vidět, že jsou na přikrývkách v blízkosti další lidé.

Na videu někdo říká, že se partneři chovají jako zvířata. Na koupaliště chodí hodně lidí, včetně rodin s malými dětmi. „Takové chování patří někam do soukromí,“ uvedla pro televizi JOJ oslovená mladá žena. „Sex je krásný, o tom žádná, ale ne takto na koupališti,“ komentoval dotázaný muž. Podle dalších si pár mohl najít lepší místo, kde by se aktu mohl věnovat. „Chodíme sem s dětmi, je to nevhodné,“ uvedla další žena.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Školka chystala místnost pro sexuální hry. Ohrožujete blaho dítěte, stopla projekt sociálka

Před necelým měsícem se stalo virálním video, na kterém souloží v Nitře 21letá žena a 29letý muž. Pár se aktu oddával na rušné ulici, záběry pak získala policie, která dvojici vypátrala o obvinila. „Za přečin výtržnictví spáchaného formou spolupachatelství,“ přiblížila mluvčí Krajského ředitelství policie v Nitře Renáta Čuháková.

Také aktéři z koupaliště jsou již předmětem zájmu policie. „Nitra bude symbolem sexu. Předtím to bylo na ulici, teď zase na koupališti. Nevíme, kde to bude příště,“ dodal oslovený muž. „Obecně se podezřelé osoby mohou dopouštět trestného činu výtržnictví tím, že vyvolávají veřejné pohoršení vykonáváním pohlavního styku na veřejnosti,“ doplnila mluvčí policie.

Tagy: