Eva Burešová popsala zákulisí Slunečné. Kdo z kolegů je extrémně vtipný?

Zpěvačka a herečka Eva Burešová má za sebou přes rok a půl natáčení Slunečné a se svou seriálovou Týnou je už doslova srostlá – dýchá za ni i s ní. Z kolegů se pomalu stává rodina a o vtipné momenty v zákulisí není nouze. Co všechno se odehraje, než se zapnou kamery a spustí se ostrá? Burešová vše detailně popsala.

Superhrdina a jeho pomocník

„Myslím, že s Markem máme spoustu fotek, kde vypadá jako americký superhrdina, a já tam jsem jako jeho potrefený pomocník, který má o kolečko méně. No, co naděláte,“ okomentovala Eva Burešová střípky z natáčení, kde je po boku Janka, své seriálové lásky.

Poklad v nedohlednu

„Přesně si vybavuji, že to byla scéna, kdy jsme podruhé zakopávali poklad, který se objevil na Slunečné. Nic z něj nakonec nebylo, ale když jsme to točili, byla zima. Bylo to docela složité natáčení, protože jsme museli navazovat na to, co říkají Eva Decastelo s Janou Strykovou. Uši jsme napínali, pozorně poslouchali, počasí nám nepřálo, vítr foukal a já se všem snažila zvednout náladu. A když si všimnete Romana Tomeše, je dost vidět, co si o tom myslí,“ popsala další zábavnou vzpomínku z natáčení zachycenou na fotografii.

Hláška s almarou

„Tady přesně vidíte, co se odehrává na place, když točíte s Denisou Nesvačilovou. Je bezprostřední a extrémně vtipná. Asi zase hodila hlášku a všechny nás odzbrojila, ale jakou? To už nevím. Ale vidíte přesně, jaká atmosféra a nálada na place panuje“.

Nejlepší přítel

„Takto probíhalo první seznámení s Aragornem. Měli jsme točit bojovou scénu, kdy mě chce zakousnout, ale opak byl pravdou. Pejsek byl extrémně mazlivý a všichni fanoušci tohoto plemene to jistě potvrdí. Dopadlo to dobře, jsme kamarádi doteď,“ odtajnila Burešová, jak to bylo právě s touto scénou.

Hořící láska

„Když si přiblížíte tu fotku, tak je vidět, jak si Marek zkouší, jak mě zvedne, až budeme točit onu osudnou ohnivou scénu. Já si zase dělám legraci a blbnu do objektivu. Marek se vždy snaží, a já mu to kazím,“ přiznala Burešová. „Evo, měla by ses krotit,“ okřikla sama sebe s úsměvem od ucha k uchu.

Bitka do krve

„Na obrazovce vždy vypadají ty scény, kdy se pereme, dost věrohodně a že se nenávidíme. Je to tak správně, ale opak je pravdou, my se u toho dost nasmějeme. Kdo by se taky neusmíval, když se pere s Danou Batulkovou. Takže jste nahlédli do tajů, jak to vypadá, když to zkoušíme“.

Já a on

„Je to hezká fotka, mám ji moc ráda. Je tady vidět, jaké mezi sebou s Markem máme přátelství a jak to vypadá z větší části na place. Když spolu točíme, neustále se smějeme a je těžké se dostat do té vážné, hrací situace,“ přiznala.

Facka z telenovely

„Poprvé jsem dostala přes pusu od Lídy poté, co jsem zrušila svatbu se Štěpánem. Zase jsme s Danou nacvičovaly a vzaly jsme to ve stylu telenovely, protože takhle jsme usoudily, že by to tam mohlo vypadat,“ řekla na závěr oblíbená herečka ze Slunečné.

Tagy: