Souboj legend na Spartě nadchl: Na ledě zářili Jágr i Hrdina, dorazilo téměř 10 tisíc lidí

V sobotu se uskutečnilo exhibiční utkání k oslavě 120 let od založení hokejové Sparty.

Jágr opět zářil na ledě

Jaromír Jágr se znovu představil v hokejovém zápase. Jednapadesátiletý kanonýr nastoupil do exhibičního zápasu k výročí 120 let od založení hokejové Sparty. V rozhovoru promluvil i o svých dalších hokejových plánech.

Exhibice ke 120. výročí hokejové Sparty nabídla nevšední společnost. Utkaly se spolu hvězdy Sparty a legendy českého a slovenského hokeje. Úspěšnější nakonec byl nesparťanský výběr, který zvítězil 5:3. Do Holešovic dorazilo přes devět tisíc diváků.

ČTĚTE TAKÉ: Hrůzná smrt při hokeji vede ke změně pravidel. Federace tím chce podobným tragédiím předejít

„Myslím, že pro lidi to bylo parádní. Viděli spoustu skvělých jmen a skvělých hráčů z celé historie, ať národního týmu, nebo Sparty, takže famózní akce. Moc jsem si to užil,“ uvedl Jiří Hrdina.

„Byla to moc krásná akce. Musím poděkovat také lidem, že jich přišlo tolik. Jsem také rád, že jsem se viděl se starými známými,“ řekla legenda hokejové Sparty Jan Hlaváč.

Oslavy Sparty si přímo na ledové ploše nenechal ujít ani historicky nejproduktivnější Evropan v NHL Jaromír Jágr. „Nejvíc mě překvapili všichni hráči, kteří přestože už nehrají, tak na ledě vypadali dobře,“ řekl majitel hokejového Kladna.

51letý boss kladenských Rytířů za svůj tým v letošní sezoně ještě nehrál. Přesto dal fanouškům ještě naději. „Teď bude reprezentační přestávka, tak uvidím, jestli se přidám k mužstvu, nebo ne,“ řekla hokejová legenda. Jágrovo Kladno aktuálně okupuje předposlední příčku extraligy. Sparta, která v sobotu slavila, je druhá.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vémola s Véghem se představí v Edenu. Mohlo by přijít až 26 tisíc lidí, bijce už vítal Tvrdík

Tagy: