Nezapomínejte na dotyky, vzkazuje Kubelková. Podívejte se na její videoklip plný vášně

Iva Kubelková a její nový klip

Nový videoklip Ivy Kubelkové k písni Tak mě houpej má ve středu v 17 hodin svou premiéru a vy si ho můžete pustit přímo v tomto článku. Scény v něm jsou velice intimní a má to prostý důvod. Píseň je o tom, jak je důležité v partnerském vztahu nezapomínat na doteky. Chytit se za ruku, dát si pusu nebo se obejmout.

„Videoklip je k písni Tak mě houpej a je z mojí desky Jak moc mě znáš, kterou jsem natočila s Michalem Pavlíčkem,“ svěřila se Iva Kubelková v pořadu Showtime, který sama moderuje. „Písnička je o tom, že je důležité v partnerském vztahu nezapomínat na drobné doteky, které udržují ten vztah živý. To se teď vytrácí,“ vysvětlila modelka a moderátorka k videoklipu, který měl premiéru na YouTube.

Videoklip měl pod palcem režisér Ondřej Kudyn. „Bylo to super. Nemusel jsem nic říkat. Iva je profík, vnímá kameru a vše proběhlo bez problémů. Většina scén nám vyšla na první dobrou,“ řekl autor nového klipu.

Iva je v některých scénách oděna ve spodním prádle nebo se koupe ve vaně v sexy šatech. A dojde i na líbání přes igelit s mužem roku 2011 Martinem Gardavským. „Hodně jsme se nasmáli, byla to taková partnerská scéna hraná v covidové době. Jiskřilo to tam a je to pecka,“ svěřila se Kubelková.

A jaké má celkové pocity z natáčení? „Myslím, že nám to šlo hladce. Ono není úplně příjemný, když točíš tyto scény, ale režisér to pojal citlivě a myslím, že nám to šlo hezky. Uvidíme, jak to bude vypadat,“ uvedla Kubelková.

Debutové album Jak moc mě znáš vydala známá moderátorka loni v létě a prý si tím splnila svůj dávný sen. Zpívat totiž chtěla vždy, ale její život se začal ubírat jiným směrem. „Nakonec jsem stejně začala chodit na hodiny zpěvu a muzice se začala věnovat. Řekla jsem si, že když už bych chtěla něco zpívat, chtěla bych tím i něco sdělovat. Něco, co si myslím nebo co cítím,“ uzavřela moderátorka, modelka a nyní už i zpěvačka Iva Kubelková.

Tagy: