Fotbalista Paulo Dybala si připsal stý gól za Juventus. Odměnil se novým Lamborghini

Paulo Dybala ve svém novém Lamborghini Aventador S Roadster

Paulo Dybala si pořídil Lamborghini Aventador S Roadster

Argentinec Paulo Dybala vstřelil 12. května stý gól v dresu Juventusu Turín. Už pár dní nato si zajel do Svaté Agáty, kde se vyrábějí vozy značky Lamborghini. Převzal si tam svůj vysněný model Aventador S ve výrazném žlutém laku.

Fotbalista Paulo Dybala patří mezi nejproduktivnější hráče turínského Juventusu. Za 251 zápasů, které za tento tým již odehrál, se mu podařilo vstřelit 100 gólů. Jubilejní „zářez“ si Argentinec připsal v zápase proti Sassuolu, který proběhl ve středu 12. května. Už po necelém týdnu si zajel pro svou odměnu.

Svatá Agáta, kde sídlí automobilka Lamborghini, je sice od Turína vzdálená čtyři hodiny cesty, ale Argentinec dlouho neváhal. Zajel si tam totiž převzít Lamborghini Aventador S Roadster. Supersport, který se představil v roce 2018, pohání motor V12 o výkonu 740 koní. Z nuly na 100 km/h zrychlí za tři sekundy a jede maximálně 350 km/h. Základní cena činí 313 666 eur, tedy asi osm milionů korun bez daně.

Lamborghini musí být žluté

Konečná částka se samozřejmě může vyšplhat ještě výš. Záleží na tom, co si zákazník přeje. Dybala zvolil zajímavou barevnou kombinaci černého interiéru se žlutými detaily a prošíváním, které navazují na žlutý lak Giallo Orion. „Lamborghini prostě musí být žluté,“ okomentoval svůj výběr fotbalista.

Svěřil se také, že auto ze Svaté Agáty bylo dlouho jeho snem. „S Aventadorem to byla láska na první pohled. Čekal jsem roky, než jsem si ho mohl dovolit. Jsem šťastný, že konečně můžu jedno vlastnit. Je to auto, které mě vystihuje – je mladistvé a má silné emoce, ať už ho řídíte nebo se na něj jen díváte,“ zasnil se Dybala.

Mimochodem, Argentinec nebyl jediným hráčem Juventusu, který minulou středu oslavil svůj stý gól v týmu. Spolu s ním se dočkal i Cristiano Ronaldo. Zda si i on pořídí ke svému jubileu nějaký supersport, není jasné.

Tagy: