Gabriela a další ženy už čtyři týdny hubnou s KetoFit: Ubývající kila jsou skvělou motivací

Šestatřicetiletá maminka a další tři ženy se rozhodly zatočit se svými problémy s postavou a hubnou s moderními jídly KetoFit. Jak vypadá jejich cesta za vysněnými liniemi ve třetím a čtvrtém týdnu režimu?

Redakce Prima Ženy ve spolupráci s Ketofit vybrala čtyři ženy, jež změní svůj životní styl, zhubnou a splní si sen o krásné postavě. Gabriela, Jana, Renata a Iva se účastní KetoFit výzvy. Český projekt KetoFit® má pomoci se změnou životního stylu každé z nich. Svědčí o tom skutečné výsledky v rychlém hubnutí.

Sledujte jejich upřímnou cestu za vysněnou postavou v on-line skupině na Facebooku ZDE.

První týden přišla keto chřipka, ale i výsledky

Gabriela přibrala během posledních deseti let padesát kilogramů. Enormní kilogramy jsou výsledkem dlouhodobé absence spánku kvůli její malé princezně, ale může za to i její pohodlný životní styl.

Už během prvního týdne Gábi viděla výsledky, ale zároveň prožila takzvanou keto chřipku. „Tak mám za sebou první týden s KetoFit. Nebyl to nejlehčí týden, ale zvládla jsem ho. Výsledky už na váze vidím, takže to určitě nevzdám,“ říká Gabriela. KetoFit jídla totiž mají nejnižší obsah sacharidů ze všech keto diet. Právě nejnižší obsah sacharidů zajistí rychlejší a dlouhodobé zhubnutí.

„První týden keto diety je seznamovací, protože si tělo zvyká na úplně jiný přísun živin. Všechny holky se shodují v tom, že měly lehkou bolest hlavy a únavu. Tyto symptomy se mohou u někoho v prvním týdnu objevit, ale poté ihned vymizí, říká se jim keto chřipka nebo sacharidová chřipka," vysvětluje Petra Tomanová. A skutečně, během druhého týdne únava a zimnice vymizely.

Druhý týden už byl podle Gabriely mnohem lepší, bolest hlavy a zimnice byly pryč. Jídla si oblíbila, centimetry mizely, a to všechno ji motivuje jít dál.

Cesta za vysněnou postavou a změnou životního stylu chce úsilí. „Musím přiznat, že krize jsou a jsem si jistá, že budou. Je to přirozené. Ale člověk vidí ty výsledky a motivace se dostaví sama. Čtvrtý týden mi váha jde stále dolů, tento nový životní styl s KetoFit jsem si opravdu oblíbila. “

Třetí týden? Proteinový koktejl už nedám z ruky

Třetí týden už Gábi nepozoruje tak enormní ztrátu kilogramů jako v týdnech minulých, i když stále rychle hubne. „Pozitivní je, že kilogramy a centimetry jdou dolů. Cítím menší zpomalení, ale to se dalo čekat, v keto dietě je to přirozené,“ prozradila. A jaký je její nejoblíbenější produkt ze sortimentu KetoFit? „Mým nejoblíbenějším produktem KetoFit je stále proteinový koktejl. To je dokonalost sama, přidáte vodu, zamícháte a máte plnohodnotné jídlo, které zasytí. Stihnete se najíst i ve chvíli, kdy vám dítko skáče na hlavu,“ říká Gabriela nadšeně. Unikátní je na těchto koktejlech extrémně nízký obsah sacharidů 0,9 g v porci. Pro hubnutí snad to nejlepší, co na trhu můžete najít.

Renata rychle naskočila do nového životního stylu

Renata už má s KetoFit zkušenosti, před dvěma lety výrazně zhubla. Kvůli vážné nehodě ale znovu nabrala kilogramy, které potřebuje shodit. Během prvního týdne si pochvalovala i chutě pokrmů KetoFit. „Svíčkovou omáčku s ketoknedlíkem jsem si vyzkoušela a byla jsem překvapena, že mi chutná. Po prvním týdnu jsem neočekávala žádný váhový úbytek, ale nedalo mi to. Zvážila jsem se a změřila, je to krásný úbytek nejen na váze, ale i v centimetrech. Doufám, že to tak bude i v dalších týdnech,“ prozrazuje Renata.

Třetí týden přichází plno energie

Druhý týden se Renata začala cítit skvěle a do svého režimu zařadila i procházky. „Začala jsem chodit na procházky a konečně už nejsem unavená,“ uvádí. Během třetího týdne má Renata plno energie a kilogramy stále mizí. „Bolesti už dávno přešly. Stále chodím na procházky, což začíná být vidět. Co se týče hubnutí, tak jsou další kila dole a centimetry také, to je fajn.“ Čtvrtý týden si Renata ani nepřipadá, že by byla na dietě, všechna jídla jí chutnají. Na oběd si oblíbila například křupavou pizzu a na svačinku maximálně přírodní keto tyčinky, které ji skvěle zachrání od hladu, když nestíhá.

Iva a Jana bojují s nachlazením

Cesta za vysněnou postavou není vždycky med, o tom by mohly povídat maminky Iva a Jana. Obě během prvních dvou týdnů bojují buď s klasickým nachlazením, nebo v případě Jany s úrazem kotníku.

Iva si během prvních dvou týdnů uvědomila, že dříve všechny emoce zajídala sladkým. Nyní běžné sladkosti s cukrem nahrazuje sladkostmi bez cukru od KetoFit. Jsou unikátní také tím, že obsahují nejméně sacharidů a vysokou dávku proteinů. Podpoří také hubnutí a zároveň i svalovou tkáň. V sortimentu najdete spoustu dobrot, jako jsou čokolády, tyčinky, palačinky, džemy, panna cotta a další. Kilogramy tak jdou přirozeně dolů.

Nachlazení či úraz nemá na hubnutí vliv. Ani třetí a čtvrtý týden pro ni nebyl lehký, jelikož se nachladila a dostala chřipku. To ale na hubnutí a konzumaci jídel KetoFit nemá vliv, proto odhodlaně, i přes nemoc, vytrvale pokračuje dál.

Jana se i s úrazem kotníku snaží dodržovat režim a jde jí to skvěle. Ačkoliv se cítí dobře, během třetího týdne začala znovu plavat, ale zjistila, že kvůli zranění to ještě nejde tak snadno. I tak však díky keto dietě pozoruje neustálou ztrátu kilogramů. Před Janou a jejími kolegyněmi je ještě dlouhá cesta, kterou můžete sledovat s námi.

KetoFit podpoří vlasy a pleť

Dámy už nemusí kupovat doplňky stravy z lékárny. Společně se shozenými kilogramy jim KetoFit dodá i chybějící vitamíny. Jídla KetoFit totiž obsahují PROIMUNITNÍ COMBO a SPEKTRUM VITAMÍNŮ, díky kterým jsou při hubnutí podporovány vlasy, nehty, pokožka, svalová tkáň a celková ženská krása. Nesprávnou keto dietou mohou právě vlasy, nehty a další trpět a poškodit se. Chcete také dlouhodobě zhubnout? Hledejte čtyřlístek KetoFit.

Proč jsme zvolili v Prima Ženy spolupráci právě s KetoFit? Důvodů je celá řada:

  • KetoFit je nejoblíbenější hubnutí mezi ženami
  • zajistí velmi rychlý úbytek váhy
  • bez hladu a bez dřiny
  • jako jediná dieta podporuje krásu a imunitu
  • nabízí špičková jídla bez chemie, bez GMO, bez přidaných cukrů
  • obsahuje nejméně sacharidů a nejvíce proteinů
  • má vysoké hodnocení na Heureka.cz a Zboží.cz, ženská keto dieta roku 2022
  • miliony snědených jídel
  • ověřeno přes 100 000 zákaznic v ČR a SR
  • přes 30 000 fanoušků na Facebooku a Instagramu

Pokud stejně jako dámy v proměně roku chcete změnit životní styl a rychle se zbavit nadbytečných kilogramů, vsaďte také na keto dietu.

Chcete se inspirovat dalšími příběhy žen, které zhubly? Podívejte se tady. A rozhodně neváhejte a přidejte se také do skupiny KetoFit na Facebooku, kde je přes 10 000 uživatelů. Sdílejí zde své úspěchy, lahodné recepty, předávají si různé rady či tipy a v neposlední řadě se vzájemně motivují a podporují.

Tagy: