Genzer slaví 55 let a opět září štěstím. K půlkulatinám dostal ten nejkrásnější dárek

Milostný život hvězdy zábavné show Partička, kterou vysílá Prima COOL, je jako na houpačce. Když ho letos na jaře opustila partnerka Pavla Kalinová, nesl to těžce. Nyní ovšem znovu září štěstím. Co stojí za náhlým obratem?

První velkou láskou Richarda Genzera byla o dva roky mladší zpěvačka Linda Finková. V roce 2000 se vzali a narodily se jim dvě děti: dcera Viktorie a syn Matyáš. V roce 2004 počali ještě třetí dítě, ale o to přišli, když byla Linda v šestém měsíci těhotenství. Navenek působili jako sehraný pár a nic nenasvědčovalo tomu, že by to mezi nimi nemělo klapat.

O to větší překvapení bylo, když vyšlo najevo, že Richard udržuje milostný poměr s o devět let mladší psycholožkou Markétou Jiránkovou. Ta později o jejich vztahu informovala veřejnost. Pochlubila se jím na svém profilu na Facebooku, jejich lásku označila za „karmickou a anděly seslanou“. To bylo na Lindu Finkovou moc. Genzerovi sbalila kufry, vyhodila ho z domu a oznámila, že by si raději poleptala obličej kyselinou, než by mu odpustila a vzala zpátky na milost. Bavič byl do svého nového objevu tak zamilovaný, že Markétu dokonce požádal o ruku. Místo svatby ale přišel rozchod.

Bude svatba?

Chvíli byl sám a užíval si divočejšího období, z něhož ho vyvedla další kráska, blondýnka Pavla Kalinová. „Je moc krásná a já pořád nechápu, jak takový idiot jako já měl takové štěstí, že jsem ji potkal a ona se do mě zamilovala. Jsem šťastný jako už dlouho ne,“ popisoval nadšeně.

Letos v dubnu se však dvojice nečekaně rozešla. Konkrétní důvody ani jeden z nich nezmínil. Ze slov Richarda pouze vyplynulo, že dostal kopačky a má zlomené srdce. „Odešla, stýská se mi a moc ji miluju. A to je všechno, co k tomu řeknu,“ komentoval to tehdy v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS. Vypadá to ale na šťastný konec. I Pavla nakonec po několika měsících zjistila, že bez něj nemůže být a vrátila se k němu. Genzer září štěstím, a dokonce nevylučuje svatbu. Rozvodové řízení s Lindou Finkovou po deseti letech směřuje ke konci, tudíž by mu v tom nic nebránilo.

Tagy: