Herečce Leichtové sluší i role modelky. Prozradila, co má na sobě nejraději

Kristýna Leichtová

Nový seriál 1. Mise s Kristýnou Leichtovou

Herečka Kristýna Leichtová toho stíhá hodně – péči o dvě děti, hraní v divadle i natáčení nového seriálu 1. MISE. A i když před kamerou obléká hlavně uniformu zdravotní sestry, dokáže si užít to, co holky milují nejvíc. Krásné šaty, profesionální líčení a šikovného fotografa.

Kristýna má za sebou spoustu hereckých rolí, mnozí fanoušci si ji mohou pamatovat například ze seriálu Cesty domů či Comeback. A nyní se ukázalo, že jí i role modelky sedne jako ulitá.

„Už vím jak se mám správně postavit tak, aby to šlapalo. Už jsem se naučila různé triky, které focení zjednoduší. Občas to může být nepohodlné, musíte totiž skloubit hned několik prvků – narovnat se, natáhnout nohy, vystrčit zadek, otevřít pusu a ono to funguje. A když ne, tak vše zachrání Photoshop,“ přiznala herečka.

A co má na svém těle nejraději? „Na sobě mám nejraději pusu. A vlastně mám ráda celé své tělo. Samozřejmě mám i nedostatky, ale ty má každý,“ doplnila Leichtová.

Na otázku, co má na ní nejraději její partner, ale odpovědět tak jistě nedokázala. Popsala ale, co jí lichotí nejvíc. „Co se mu na mně líbí nejvíc, vlastně ani nevím. Ale hrozně se mi líbí, když jsme v nějaké společnosti a on mi řekne, že jsem ta nejkrásnější,“ uvedla herečka.

Seriál 1. MISE můžete sledovat každé pondělí a středu na Primě hned po Showtimu.

Tagy: