Děsivý konec pátrání po dvou dívkách. V domě sexuálního predátora policie našla sedm těl

Děsivý případ řeší policisté v americké Oklahomě. Na pozemku sexuálního delikventa našli sedm těl. Podle policie jsou mezi nimi dvě mladé pohřešované dívky – 14letá Ivy a 16letá Brittany, které se s deviantem znaly.

Ani ne šestitisícové městečko Henryetta v americké Oklahomě zažívá nepříjemné chvilky. Na jednom z místních pozemků policisté našli sedm těl. Jde o dům sexuálního delikventa Jesse McFaddena. Devětatřicetiletý muž je mezi mrtvými. Mezi oběťmi jsou nejspíš i čtrnáctiletá Ivy Websterová a šestnáctiletá Brittany Brewerová. Obě dívky lidé naposledy viděli v Henryettě. Do města měly údajně přicestovat právě se zmíněným deviantem, informuje CNN.

„Dorazili jsme sem s příkazem k prohlídce. Prohledali jsme pozemek a našli sedm těl, u kterých se snažíme potvrdit jejich totožnost. Nebudu případ více rozebírat, ale věříme, že jsme našli vše, co jsme potřebovali, a pátrání skončilo. Soucítíme s rodinami, přáteli, spolužáky a všemi ostatními. Je to tragédie v okrese Okmulgee,“ uvedl šerif Eddy Rice.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivý případ vraždy dvouleté dcery. Matka ji za zpěvu ubodala, sousedé mluví i o kanibalismu

Podle Brittanina otce pobývala jeho dcera u rodiny McFaddenových bez problémů i dříve. „Ani v těch nejděsivějších snech jsem si nepředstavoval, že budu pohřbívat svoji dceru. Mělo to být naopak,“ uvedl pro web oklamona.com zdrcený otec Nathan Brewer. „Hodně jsme brečeli. Je to smutné. Máma je zdrcená, Ivy byla jedinou dcerou v domě plném synů,“ doplnil jeden z bratrů Ivy Websterové.

Podle policie měl McFadden stanout v pondělí před soudem kvůli obvinění z navádění k sexuálnímu styku s nezletilou a z držení dětské pornografie. Tyto činy měl vykonat v době, kdy si odpykával dvacetiletý trest za znásilnění prvního stupně. Protože se ale k soudu nedostavil, policie na něj vydala zatykač. Čí jsou těla dalších čtyř obětí, které policie na jeho pozemku našla, je zatím nejasné.

Tagy: