Obavy o Jiřinu Bohdalovou: Herečka zrušila představení, leží v nemocnici na kapačkách

Kvůli chřipce musela herečka Jiřina Bohdalová zrušit již několik společenských akcí. Nyní se přidaly i problémy s páteří a skončila v Nemocnici na Homolce. S informacemi přišel deník Blesk.

Bohdalová si měla hnout s páteří. „Mému tělu je přes devadesát let, bohužel s tím nic nenadělám. Ležím na kapačkách, pokaždé se mi krátce uleví, ale pak se to zase vrátí,“ popsala deníku Blesk svůj zdravotní stav.

Doteď ji trápila hlavně chřipka. Musela zrušit i několik společenských akcí, mezi kterými byla i premiéra nového filmu Vánoční příběh a dvě divadelní představení. „A do toho jsem si bolestivě hnula s páteří. Najednou jako když mnou projede nůž,“ uvedla Bohdalová s tím, že sice bere léky, ale bolest příliš neustupuje.

91letou herečku mrzí, že musela odvolat své pracovní plány. „Opravdu mi není dobře, dokonce jsem hospitalizovaná u pana profesora Neužila a věřím, že mě zas dá dohromady,“ pronesla. Jak to bude s jejími prosincovými závazky, zatím není jasné. V plánu má dvě divadelní představení, zatím ale leží v Nemocnici Na Homolce.

Tagy: