Zábava, endorfin i celebrity. Sportovní den ALPINE PRO Prima Run proběhne už 19. srpna

Pro všechny milovníky pohybu přichází televize Prima již poosmé s tradiční akcí plnou endorfinu, zábavy a rovněž celebrit. Přijďte si zasportovat, pobavit se a vyhrát spoustu zajímavých cen. Užijte si s rodinou, přáteli, spoluběžci, ale také psími miláčky den plný aktivit: V rámci ALPINE PRO Prima Run se bude bavit celá rodina. Akce se uskuteční 19. srpna v pražské Stromovce.

Návštěvníci se mohou těšit na báječný sportovní den. Na trať se vydají profíci i amatérští běžci, maminky s kočárky, děti nebo také pejsci. Nejde o překonávání rekordů, ale o zábavu a potěšení pro celou rodinu.

ALPINE PRO Prima Run je jedinečný pětikilometrový závod, v němž jde hlavně o zábavu, i když závod je měřený a mnozí bojují naplno o stupně vítězů.

Zaregistrovat se mohou samozřejmě také děti. Ty poběží v následujících kategoriích: ročníky 2018 až 2020 běh na 300 metrů, ročníky 2015 až 2017 běh na 300 metrů, ročníky 2012 až 2014 běh na 635 metrů, ročníky 2008 až 2011 běh na 1 000 metrů.

Sportovní program pro děti

„Je bohužel smutná pravda, že děti se stále méně hýbou. I proto máme dlouhodobě vypsanou dětskou kategorii. Těšíme se na všechny, kteří si chtějí aktivně zaběhat nebo si jen tak užít fajn odpoledne s přáteli. O zábavu a doprovodný program se postarají tváře televize Prima, které dorazí podpořit všechny účastníky závodu,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf pořádající agentury Solootions. Vedle toho na děti čeká bohatý pohybový doprovodný program, takže se mohou přebytku energie zbavit i při dalších aktivitách.

Zapracujte na kondičce s ALPINE PRO

Pro dospělé závodníky bude připravena tradiční trať v délce 5 km. Jestliže máte o své kondici nějaké pochybnosti, nemusíte se bát, že byste svůj start přepálili. Společnost ALPINE PRO všem účastníkům ve Stromovce přináší i spoustu zajímavých soutěží, takže první místo nebude to jediné, které vyhrává.

„Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. A ještě u toho dobře vypadat. Proto pro závodníky chystáme speciální závodní ALPINE PRO Prima Run trička a spoustu soutěží, například o naši vychytanou olympijskou kolekci, tedy trička, mikiny, kalhoty, cestovní tašky a další doplňky, které využívají sportovci, jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a vycházejí z osvědčených modelů předešlých olympijských kolekcí i úspěšných modelů kolekcí ALPINE PRO. Stavte se pro výhru,“ láká k účasti na sportovním dni Václav Hrbek, majitel společnosti ALPINE PRO.

A jak se registrovat na den plný zábavy? Navštivte www.alpineproprimarun.cz

Těšíme se na všechny sportovní nadšence.

Tagy: