Kocour okradl o boty tolik sousedů, že je majitelka musí hledat na Facebooku

Město Altoona v Pensylvánii sužuje strach. Ulicemi totiž po nocích brázdí nenápadný recidivista, který našel zálibu v okrádání sousedů o boty. Jeho tempo je vražedné. Jeho revírem jsou sousedské dvorky. Jeho největší zbraní ultimátní roztomilost.

Zloděje usvědčily záběry kamery. Jde o černobílého kocoura jménem Jordan. Žije v rodinném domě se svou majitelkou BJ Ross. Tu připravil o spánek, když se jí na dvorku za domem začaly hromadit žabky, tenisky a sandály.

A byla to právě ona, kdo ho ze zločinu usvědčil. Jelikož se Jordan vydává loupit každou noc, začala mít Ross obavu, že bude celé město zanedlouho chodit bosky. Jenže co s takovým množstvím bot? Objíždět s dodávkou ulice a zvonit u cizích lidí, jestli náhodou nepostrádají obuv? Ross vzala rozum do hrsti a využila k vyřešení situace výdobytek moderní doby.

Majitelka kocoura založila na Facebooku skupinu, ve které zveřejňuje ukradenou obuv, aby si našla své původní majitele. Navíc Jordanovi opatřila obojek a GPS a trackuje jeho večerní toulky. Díky tomu snadněji dohledá poškozené. Taky už ví, že někde se kocour zastaví jen jednou za čas, jinam chodí každou noc. A okradeným to nejenom nevadí, ale ještě se stávají fanoušky kocourovy facebookové stránky

Tagy: