Po surové bitce před pražským hlavním nádražím skončil muž v bezvědomí

Brutální bitka v Praze

Brutální bitka v Praze

Brutální rvačkou několika mužů ve Vrchlického sadech před hlavním nádražím se od soboty zabývají pražští strážníci. Dva muži tam pěstmi a kopanci zbili jiného muže, ten skončil na chvíli na zemi v bezvědomí.

K potyčce mezi třemi muži došlo podle informací Městské policie Praha časně ráno před budovou pražského Hlavního nádraží. „Surový útok byl vedený několika údery pěstí do obličeje, po pádu na zem pokračoval kopy do hlavy a hrudníku,“ uvedla v pondělí Městská policie hlavního města Prahy na svém Facebooku.

Surový útok v Praze 1 Pěstmi a kopanci zbili muže do bezvědomí. Skončili s pouty na rukou, zraněný v nemocnici. Potyčka...

Posted by Městská policie hl. m. Prahy on Monday, December 7, 2020

Celý incident natočila pouliční kamera. Bitky si také všimla hlídka strážníků, kteří tak muži v bezvědomí přispěchali na pomoc. „U telefonní budky zůstal ležet v bezvědomí muž se zraněním v obličeji, kterého se podařilo po chvilce probrat,“ napsala Městská policie.

„Na základě podezření z trestného činu byli dva muži ve věku 41 a 42 let s pouty na rukou předáni Policii ČR,“ dodala policie. Zraněného muže následně převezli záchranáři do nemocnice.

Tagy: