Krmivo Prominent pro psy a kočky všech plemen, velikostí i stáří získalo ochrannou známku Český výrobek

Ochrannou známku Český výrobek poskytuje nezisková organizace Nadační fond Český výrobek. Mohou ji obdržet produkty, které jsou ve své kategorii na trhu mimořádně kvalitní a které jsou vyráběny výhradně domácími výrobci – českými firmami a českými podnikateli.

„Pojem zlaté české ručičky se neužívá nadarmo. I my v našem nadačním fondu jsme přesvědčení      o schopnostech a kvalitách našich podnikatelů. Jejich umění chceme zviditelnit, a pomoci jim tak prosadit se na trhu. Stovky kvalitních českých firem jsou důkazem, že máme být na co hrdí. Ochranná známka Český výrobek pomáhá zákazníkům poznat původ toho, co kupují. Proto jsme velmi rádi udělili známku Český výrobek i prémiovému krmivu Prominent české výroby,“ říká PhDr. Ladislav Sudík z Nadačního fondu Český výrobek.

Kateřina Gottfriedová, produktová specialistka značky Prominent, k získané prestižní známce Český výrobek uvedla: „Bereme to jako symbol naší snahy nabídnout našim zákazníkům české kvalitní krmivo, které je kompletní, chuťově výborné, s vysokým podílem čerstvého masa. Má pestré složení a vyvážený obsah surovin. Má také pozitivní vliv na klouby a posiluje imunitu. Receptury krmiva Prominent jsou sestavené špičkovými výživovými odborníky s mnohaletými zkušenostmi s ohledem na potřeby psů i koček, na nové trendy i poptávku zákazníků. Jde o výbornou variantu pro chovatele, kteří hledají krmivo s vyváženým poměrem příznivé ceny a kvalitních surovin.“

Krmivo Prominent lze zakoupit exkluzivně v celorepublikové síti prodejen Hecht, specialista na zahradu, a na e-shopu.