Leoš Mareš může být hrdý. Jeho syn Jakub získal na mistrovství republiky stříbrnou medaili

Syn slavného moderátora Jakub Mareš má ve svých 16 letech na kontě velice slušný úspěch. Na mistrovství republiky ve vodním lyžování skončil druhý. O celkové vítězství ho připravila změna pravidel, informoval web Extra.cz.

Jakub se možná trošku překvapivě vydal ve stopách své maminky Moniky a našel vášeň ve vodním lyžování. Že by v tomto sportu mohl dosáhnout slibných výsledků, naznačilo mistrovství republiky v Mělicích, ve kterém syn Leoše Mareše obsadil o víkendu druhou příčku. „Jsem neskutečně hrdá, pyšná a dojatá. Je to nejvíc. On je bojovník. Makali jsme hodně, a ta dřina se prostě vyplácí,“ řekla Monika Marešová pro Extra.cz.

Jakub přitom mohl pomýšlet i na zlato. O to ho podle Moniky připravila změna pravidel. „Kuba měl osobní rekord ve slalomu 4/58/18.25 a osobní rekord ve skoku 33,5 metru. Zároveň pro mě mistr republiky do 17 let ve skoku. Protože, ale letos došlo ke spojení kategorií a hodnocení bylo na základě kombinačních bodů, tak Kuba skončil oficiálně na 2. místě,“ uvedla Marešová na Instagramu.

Tagy:
Instagram Leoš Mareš Jakub Mareš stříbrná medaile Monika Marešová mistrovství České republiky vodní lyžování