Leoš Mareš míří do divadel a kulturáků. Tohle fanoušci ještě neviděli, láká na speciální show

Leoš Mareš na Big Board party.

Rozhovor s Leošem Marešem

Moderátor a hudebník Leoš Mareš nedávno oznámil obrovskou novinku – chystá „První“ turné. Pro CNN Prima NEWS prozradil, co ho pro tento krok inspirovalo a jak bude netradiční událost probíhat.

Organizátor show „Staré Pecky“ se nechal slyšet, že ho O2 arény už začínaly nudit a byl tím vším přehlcen. V poslední době se mnohem raději věnoval organizaci show pro jiné umělce. A právě jeden z nich ho přivedl k myšlence na vlastní turné.

ČTĚTE TAKÉ: Jsme hodní kluci, alkohol nepijeme a drogy nebereme, tvrdí Mirai. Sní o tom, že obletí svět

„Když jsem potkal Jiřího Korna a stal se producentem jeho Korncertu, tak jsem najednou viděl, že funguje něco jiného, něco, co jsem vůbec nečekal, že by bylo možné. A když turné skončilo, tak jsem normálně přišel za Jiřím a jeho týmem s tím, že bych mu nejradši ukradl celý ten koncert,“ zažertoval Mareš a dodal, že ho v nápadu na vlastní turné Korn podpořil.

První turné bude speciální v tom, že se bude odehrávat v malých prostorech, jako jsou kulturní domy a divadla, přičemž místa budou na sezení,“ sdělil pro CNN Prima NEWS Mareš s tím, že se nebude jednat o žádnou „pařbu“.

I označení je podle Mareše nepřesné, ale lépe se jeho show popsat nedá: „My sice říkáme, že je to koncert, protože to je jediná věc, kterou si lidé umí představit, ale až pak na místě to uvidí a zjistí, o co jde,“ láká fanoušky.

Na rozdíl od Starých Pecek bude turné založeno přímo na Marešovi a překvapivě tam nebudou žádní hosté. „Je to vlastně takový příběh, který to nejenom neumožňuje, ale dokonce by to působilo rušivě,“ vysvětlil.

Turné, které začne 13. března v Kladně, bude zahrnovat celkem třináct měst. Mareš zdůraznil, že tato show bude pro něj, jeho tým i fanoušky osvěžujícím a neokoukaným zážitkem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpověď Terezy Ramby o dětech i zklidnění. Prozradila také, jak se s manželem skoro nevídali.

Tagy: