Swift-mánie v plném proudu. Královská rodina se s hvězdou fotila v Londýně, Kate ale chybí

Taylor Swift má za sebou první ze tří vystoupení na londýnském stadionu ve Wembley. A nebylo jen tak ledajaké – zúčastnili se ho i členové královské rodiny, kteří si se zpěvačkou dokonce udělali selfie. Následovník trůnu, princ William, na její show oslavil své 42. narozeniny. Swift-mánii zažívá celá Velká Británie, píseň "Shake It Off" se hrála dokonce i na tradičním ceremoniálu během výměny stráží, píše zpravodajství BBC.

Zpěvačka v pátek pózovala na selfie s princem Williamem, princem Georgem a princeznou Charlotte během své zastávky Eras Tour v Londýně. „Děkuji Taylor Swift za skvělý večer!“ stojí v příspěvku na oficiálním účtu prince a princezny z Walesu.

Fotografii sdílela na Instagramu i zpěvačka. „Všechno nejlepší k narozeninám, M8! Londýnské show začínají skvěle,“ napsala s odkazem na 42. narozeniny, které slavil princ William.

Mezitím, co William tančil na koncertě, jeho manželka Kate sdílela dojemný vzkaz směřovaný právě jemu. Na oficiálních účtech na sociálních sítích Kensington Royal se také objevil nový obrázek následníka trůnu, jak skáče na písečné pláži se svými třemi malými dětmi. „Všechno nejlepší k narozeninám, táto, všichni tě moc milujeme!“ napsala. Podle médií se princezna stále zotavuje z léčby rakoviny, a proto se koncertu nezúčastnila.

ČTĚTE TAKÉ: Pártlová o hlavní roli v novém filmu: Bylo to strašné. Ze stresu jsem zhubla pět kilo

Londýn v posledních dnech zahltila Swift-mánie. Na oslavu zpěvaččina příjezdu byla překreslena ikonická mapa metra, píše BBC. A zpěvaččin hit zazněl i na tradičním ceremoniálu výměny stráží v Buckinghamském paláci.

Londýnská ekonomika si od příjezdu fanoušků Swiftové slibuje značné výdělky. Podle zpravodajství Sky News se počítá s tím, že by mohlo do města přitéct až 300 milionů liber.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Na festival do Varů přijede hvězda Pána prstenů, uvede svůj film. Dorazí i další světová esa

Tagy:
Taylor Swift Travis Scott Catherine, princezna z Walesu koncert kultura Showtime The Eras Tour princ Willima