Pártlová o hlavní roli v novém filmu: Bylo to strašné. Ze stresu jsem zhubla pět kilo

Moderátor Jan Kraus si do své talk show tentokrát pozval zpěvačku Martinu Pártlovou. Hudebnice povyprávěla o hlavní roli, kterou ztvárňuje v připravovaném filmu Neslyším ničeho. Přiznala, že při natáčení byla ve velkém stresu a kvůli tomu zhubla. Vyčerpávající pro ni nebylo jen natáčení, ale i náročná oprava statku, který si před několika lety pořídila.

Zpěvačka Martina Pártlová si zahrála dříve ve filmu Gump 2, v připravovaném snímu Neslyším ničeho ztvární dokonce hlavní roli. „Je to o režisérce, která měla natočit velkofilm o Bedřichu Smetanovi, ale kvůli syfilisu ji odřekli sponzoři, takže musela najít nějaké jiné řešení, jak to natočit levněji,“ přiblížila v pořadu Show Jana Krause o své nové roli.

ČTĚTE TAKÉ: Herec Karel Augusta se upil k smrti kvůli mladé milence. Zemřel doma, manželce v náručí

Nějaké zkušenosti před kamerou podle svých slov nasbírala již při natáčení filmu Gump 2. „Tam jsem hrála asi deset vteřin,“ dodala se smíchem. Hlavní roli ve filmu o hudebním skladateli se prý z obavy z učení textů dlouho bránila. „Špatně se učím texty,“ vysvětlila. „A bylo to strašné. Navíc mi nikdo neřekl, že se film točí na přeskáčku, takže jsem se to učila pěkně od začátku, a ono se to točilo od konce,“ prozradila. Dodala, že během natáčení shodila ze stresu pět kilo, filmování bylo velice vyčerpávající. „Je to strašně náročná práce a obdivuju všechny, co to dělají dobrovolně,“ podotkla Pártlová.

Na Bali staví dům

Snadná ale není ani oprava statku v jižních Čechách, který si před několika lety koupila. „Byl to vždycky můj sen. Pořídila jsem si před třemi lety takový hodně starý statek a myslela jsem si, že to bude jednoduché opravit. Ale není,“ popsala hudebnice, která současně staví i na Bali. „Ta stavba trvá déle, než jsme si mysleli,“ posteskla si. „Balijci se pořád modlí a mají spoustu času.“

Oprava jihočeského stavení se prý zdárně blíží ke konci, i když ji má na starosti více méně sama. „Partnera to vůbec nezajímá, říká, že je umělec a tímhle se vůbec nebude zabývat. Až když jsem mu řekla, že mu nahoře udělám nahrávací studio, trošku zjihl a už si vybral i koberec, který tam dáme,“ nastínila. Pártlová přiznala, že je budovatelský typ. „Trošku se obávám toho, že až se dostaví statek, budu chtít předělat něco dalšího,“ zamyslela se.

Vydala první desku

Kromě toho vydala letos v květnu svou první sólovou desku s názvem První a poslední? a chystá se koncem roku na velký koncert v pražském Foru Karlín. „Po čtyřicítce se mi začalo dařit,“ pronesla navzdory tomu, že současně došlo k rozpadu komediálního uskupení 3v1, které tvořila společně s herečkami Nikol Leitgeb a Veronikou Arichtevou.

„Sedm let jsme ten podcast o vztazích dělaly a pak už jsme nevěděly, z čeho máme brát, protože už jsme jako matky a zadané paní nic nového nezažívaly. A o dětech to asi nikdo úplně nechtěl poslouchat,“ uzavřela.

Co dalšího zpěvačka Martina Pártlová prozradila, sledujte už ve středu 19. června v pořadu Show Jana Krause, který začíná ve 21:40 na Primě. Dalšími hosty budou moderátor Mirek Vaňura a chůva exotických zvířat Lucie Vaňková.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Justin Timberlake zatčen. Několik hodin strávil ve vazbě, měl řídit pod vlivem alkoholu

Tagy: