Dovolená v zahraničí je pro mě stres, říká Lou Fanánek. Prozradil, kde bude trávit léto

Frontman skupiny Tři sestry Lou Fanánek Hagen

Rozhovor s Fanánkem

Letní víkendy patří koncertování s kapelou Tři sestry, zbylé dny tráví frontman Lou Fanánek Hagen nejraději na kole či doma v Jevanech. K tomuto místu má totiž velmi osobní vztah, jak prozradil redakci Showtime na CNN Prima NEWS.

Právě v Jevanech zpěvák momentálně bydlí, přestěhoval se sem z Krkonoš. Místo je ale pro něj velmi dobře známé, strávil v něm totiž velkou část dětství. Nedaleko tamního rybníka se narodil jeho dědeček.

ČTĚTE TAKÉ: Co dnes dělá Irenka z komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag? Bolkovi Polívkovi dala košem

„Jsem tu zvyklý. Jezdili jsme sem každý víkend rekonstruovat domek a také jsem tu navštěvoval babičku na prázdniny. Moc jsme nejezdili na nějaké dovolené, takže já jsem měl takový model, že když je volno, jsme v Jevanech, a tak mi to zůstalo,“ sdělil zpěvák redakci Showtime.

Na dovolenou v zahraničí ho prý neužije. „Roli hraje mnoho faktorů. Už jen přelidněnost všech těch destinací je pro mě stres od začátku do konce. Na všechno se čeká s nejistým výsledkem a nevím, kolik bych musel zaplatit, abych měl pocit, že mám všechno na dosah a měl pohodlí jako doma,“ vysvětlil zpěvák.

Raději tráví čas na kole, které mu pomáhá se zdravotními problémy spojenými s jeho chybějící nohou, o kterou přišel v mládí po střetu s vlakem. „Tu nohu musím kvůli nějakým druhotným zdravotním problémům zatěžovat, aby docházelo k lepšímu prokrvování. Chodím proto se psem a jezdím na kole,“ sdělil s tím, že od jara ujel už odhadem dva tisíce kilometrů.

Kromě kola se ale také těší na festival Keltská noc, který kapela Tři sestry začala pořádat už v roce 1995. „Máme to tam rádi a je to takové mírně nostalgické,“ dodal.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bydlení sportovní komentátorské legendy Jaroslava Suchánka. Dům jsem postavil v akci S

Tagy:
kolo Lou Fanánek Hagen dovolená léto bydlení Showtime Jevany Tři sestry