Mám zlomené srdce, přiznala Kidmanová. Kvůli smrti maminky zmizela z Benátek

Smutná zpráva zastihla Nicole Kidmanovou po příjezdu na filmový festival do italských Benátek. Americko-australské herečce zemřela maminka Janelle Ann. „Moje srdce je zlomené,“ vzkázala zničená herečka, která si tak ani nepřevzala cenu v kategorii Nejlepší herečka.

„Přijela jsem do Benátek, abych se dozvěděla, že moje krásná a statečná maminka Janelle Ann Kidman zemřela. Jsem v šoku a musím být se svou rodinou, ale toto ocenění je pro ni. Formovala mě, vedla mě a udělala ze mě, kdo jsem,“ uvedla herečka v prohlášení, které na festivalu přečetla režisérka jejího posledního filmu Halina Reijnová. „Střet života a umění je srdcervoucí,“ vzkázala 57letá Kidmanová.

ČTĚTE TAKÉ: Hollywood truchlí. Zemřela herečka z Dallasu a Beverly Hills 90210, rodina má netradiční přání

„Všechny vás milujeme, Nicole,“ vzkázala pak jednoduše Reijnová celé rodině. Zástupce americké herečky webu People smutnou událost potvrdil. Uvedl, že rodina je zlomená a v tuto chvíli žádá o respektování soukromí.

Maminka oscarové herečky pracovala jako ošetřovatelka, jak připomněl server Variety. Janelle Ann Kidmanová byla i členkou australské feministické skupiny Women's Electoral Lobby.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Delonovi se svět hnusil a toužil po eutanazii. Uspěte i mého psa, naplánoval na den své smrti

Tagy: