Martina Pártlová čeká miminko. To byl v říjnu mejdan, řekla k tomu těhotná Štíbrová

 Zpěvačka Martina Pártlová oznámila těhotenství vtipným videem.

Zpěvačka Martina Pártlová oznámila těhotenství vtipným videem

Zpěvačka Martina Pártlová je těhotná. Poslední z mušketýrek oblíbeného tria 3v1 se stane na začátku léta maminkou. S kamarádkou z tria Nikol Štíbrovou mají termín porodu skoro na chlup stejný. „To vám byl v říjnu mejdan,“ okomentovala vtipně situaci Štíbrová.

Zpěvačka a influencerka Pártlová oznámila těhotenství s humorem sobě vlastním na sociálních sítích. „Jsem vám teda taky chtěla říct, já na tom mejdanu Evropy 2 byla taky,“ začala v popisku u videa, ve kterém si z těhotenství ještě dělala legraci.

„Tohle video je z dob, kdy jsem vůbec netušila, že to bude za pár měsíců realita. Dle škodolibého smíchu Verča už asi jo,“ pokračovala Pártlová na Instagramu. Narážela tak na kolegyni z tria, herečku Veroniku Arichtevu, která nedávno porodila své první dítě, syna Luku.

Nikol Štíbrová ze zábavného tria se stala maminkou jako první a se synem Mathiasem teď plní Instagram. Za chvíli k nim ale přibude další parťák. Nikol je totiž podruhé těhotná. „To vám byl v říjnu mejdan,“ okomentovala v Instastories soukromou konverzaci, ve které holky zjistily, že otěhotněly skoro na chlup ve stejné době.

Tuto konverzaci sdílely i na oficiálním profilu 3v1. „Tohle nevymyslíš. A když vymyslíš, tak rozhodně nenaplánuješ. Paní Martina trochu taktizovala a počkala dva dny po paní Nikol,“ okomentovaly screenshot konverzace s hashtagy #budenas7 a #7v1.

„Holčičky, chtěla jsem vám to říct osobně, ale není úplně možnost. Jsem v šestým týdnu,“ napsala Štíbrová do hromadné konverzace s vtipným názvem Krávy. „Tak to rodíme stejně,“ odepsala pohotově Pártlová. Obě očekávají příchod miminka v červnu.

„Bude mít toho nejlepšího tátu na světě a mamka se bude taky snažit. Teď už jen dodělat ten vinný sklep a je to komplet,“ řekla na závěr Martina Pártlová.

Pod jejím příspěvkem na Instagramu se strhla smršť vtipných, ale i dojemných gratulací. Mezi prvními byly samozřejmě kamarádky Veronika Arichteva a Nikol Štíbrová, která v komentáři napsala: „Vždycky jsem si přála s tebou sdílet jipku po císaři.“

Mezi dalšími gratulanty byla herečka Patricie Pagáčová, moderátorka Zorka Hejdová, manželka Leoše Mareše Monika Marešová, influencer František Vohromný, Veronika Kopřivová nebo Andrea Pomeje.

Tagy: