Youtuberka dvakrát tajně porodila, novorozeňata zahodila do popelnice. Dostala 40 let

Poprvé tajně porodila doma v roce 2017. Dítě poté zabalila do igelitového pytle a vyhodila do popelnice. O rok později to udělala znovu. Soud za to Američanku Alyssu Anne Dayvaultovou poslal na 40 let do vězení.

Obě děti prý chtěla původně dát k adopci. Po těžkém porodu však zpanikařila a chtěla se dětí zbavit co nejdříve, tvrdila u soudu Sharde Crawfordová, obhájkyně Dayvaultové. Soud se však s tímto vysvětlením nespokojil a dvaatřicetiletou ženu poslal na čtyři desetiletí do vězení.

Odsouzená žena z Jižní Karolíny má už dvě starší dcery. Její současný přítel prý ale další děti nechtěl, tak se jí podařilo těhotenství utajit jak před ním, tak před celou rodinou. „Chtěla bych se omluvit své rodině, především svým dcerám,“ řekla po rozsudku před dvěma týdny Dayvaultová pro web People.

„Doufám, že jednoho dne mi budou schopny odpustit. Nikdy jsem to neměla v plánu udělat. Nikdy jsem nikomu neublížila. To, co jsem provedla, byla strašná chyba,“ dodala odsouzená youtuberka, která se proslavila jako maskérka s neobvyklým líčením.

Dayvaultová byla odhalena poté, co v prosinci 2018 navštívila gynekologa, protože se necítila dobře. Lékař v jejím těle objevil placentu a pupeční šňůru, což nasvědčovalo tomu, že žena porodila dítě. Kde novorozenec je, však nedokázala vysvětlit.

Dítě v popelnici ještě žilo

Lékař se rozhodl zavolat policii a Dayvaultová se později přiznala, že doma porodila chlapečka. Později se přiznala, že po narození syna upadla asi na čtvrt hodiny do bezvědomí a když se probudila, dítě bylo mrtvé, tak ho zabalila do igelitové tašky a vyhodila.

„To dítě bylo naživu ještě v popelnici,“ řekl státní zástupce Scott Hixson. Později se zjistilo, že to nebylo poprvé, co tímto způsobem vyřešila svou situaci. V roce 2017 potkal stejný osud také její novorozenou dceru.

Holčička se podle Dayvaultové narodila v listopadu 2017 přiškrcená s pupeční šňůrou okolo krku a ihned zemřela. Jejího těla se Dayvaultová zbavila úplně stejně. Její rodina byla po tomto odhalení v šoku.

Tagy: