Místo svatby rozchod. Lékárnice Doleželová musela vyplatit otce své dcery

Jana Doležalová se po šesti letech vztahu rozešla s Davidem Trundou.

Modelka a lékárnice Jana Doležalová prožila rok plný změn. Rozchod s partnerem a otcem jejich dcery ji stál miliony a musela ukončit i živnost. Většinu zimy strávila na horách a naučila téměř čtyřletou dceru lyžovat, vlek jí ale musela nahradit vlastními silami.

Modelka a farmaceutka Jana Doleželová nevzpomíná na minulý rok moc zvesela, a to nejen kvůli pandemii. Šest let tvořila pár se sportovním manažerem Davidem Trundou a před třemi lety mu přivedla na svět dceru Verunku. Místo svatby ale přišel rozchod. „David se v létě rozhodl odejít a já to musím respektovat,“ řekla Jana.

„Všechno jsme si vypořádali, vyrovnala jsem se s ním i v rámci domu, aby mohl zůstat mně a mohly jsme tam zůstat s dcerou. My jsme měli dům napůl, takže jsem mu dávala řádově několik milionů. Vyplácela jsem mu tu jeho část,“ přiznala Doleželová.

Vše, co se týče dcery Verunky, mají rodiče také vyřešené. „Dceru vídá tak, jak chce. V podstatě jednou za čtrnáct dní o víkendech plus středy, takže to máme celkem vyřešené. Já myslím, že jsme se na všem dohodli relativně v klidu,“ rozpovídala se bývalá Miss.

Přiznala ale, že i při klidném rozchodu hrály svoji roli emoce. „Byly tam emoce, ale nic vyhroceného,“ doplnila krásná farmaceutka, která dodnes netuší pravý důvod partnerova odchodu od rodiny.

Randí Trunda s tenistkou Petrou Kvitovou?

Podle dostupných informací redakce Showtimu by její bývalý partner mohl nyní údajně randit s tenistkou Petrou Kvitovou, to ale Jana nedokázala potvrdit ani vyvrátit. „To je téma, které nechci s ohledem na dceru komentovat,“ řekla důrazně.

Jana ale ani nevyvrátila, že by i v jejím životě mohl figurovat nový muž. „To bych asi také zatím neprozrazovala, protože myslím, že to období je dost citlivé pro všechny zúčastněné,“ zakončila s úsměvem choulostivé téma.

Modelka s dcerou trávila téměř celou zimu na horách. Sama totiž naprosto propadla skialpinismu a malá Verunka se začala učit lyžovat. „Je to náročné, bez vleku se učí lyžovat těžce. Ale chtěla jsem tu zimu využít, i když to bylo, co se fyzičky týče, náročné,“ řekla Jana, která dcerce nahrazovala vlek vlastními silami a tahala ji na sjezdovku na saních.

V modelčině životě nastaly ale i pracovní změny. „Do loňského roku jsem vstupovala jako plátce DPH v umělecké činnosti a odcházela jsem tak, že jsem si tuto živnost pozastavila. Ale budu ji zase obnovovat. Co se týče showbusinessu a moderování, tam nastal během loňského roku úplný útlum,“ vysvětlila Doleželová.

Vystudovaná farmaceutka ale není závislá jenom na showbusinessu, a tak se naštěstí mohla věnovat i jiné práci. „Věnuji se i své lékárnické profesi a zároveň jsem zastupitelka v dozorčí radě nemocnice v Říčanech, takže aktivit je hodně. Jsou to jen jiné aktivity než dříve,“ řekla na závěr.

Tagy:
zima rozchod dcera svatba Petra Kvitová majetek vyplácení živnost Jana Doležalová David Trunda Jana Doleželová Nemocnice Říčany a.s.